Diskuze

Infor rozšiřuje svou lokální síť o tři nové partnery

Praha, 12. března 2018 - Infor, přední poskytovatel odvětvově zaměřených podnikových aplikací s elegantním vzhledem a cloudovou funkcionalitou, dnes oznámil, že rozšířil svou partnerskou síť v České republice a na Slovensku o tři nové partnery: EG- Expert, Sophia Solutions a Aplis Solutions. Posílením svého partnerského kanálu bude Infor lépe reagovat na aktuální potřeby digitalizace a Průmyslu 4.0 u českých a slovenských zákazníků.

Společnost EG - Expert, s.r.o. je softwarová firma, která již více než 20 let vyvíjí a implementuje řešení pro své zákazníky v segmentu utilit. Jedná se zejména o zákazníky v elektroenergetice, teplárenství a vodárenství, ale i o velké průmyslové areály. Vyvíjí vlastní řešení pro podporu procesů v oblasti sběru a ukládání technologických hodnot včetně vizualizace, fakturace energetických komodit, plánování a bilancování energetické výroby - to vše v integraci na různé ekonomické systémy.

"Jako partner společnosti Infor budeme nabízet a implementovat produkt Infor EAM pro správu a údržbu výrobního zařízení," řekl Ing. Petr Šnyta, MBA, obchodní ředitel EG - Expert. "Produkt jsme si vybrali pro jeho komplexnost a vysokou technologickou úroveň včetně podpory pro tablety a mobily. Chceme se zaměřit na větší energetické společnosti typu elektrárny, přenosové a distribuční soustavy i vodárenské společnosti."

Sophia Solutions nabízí řešení v oboru podpory rozhodování a manažerských informačních systémů. Společnost se zaměřuje na pokročilé datové analýzy, datové predikce a reporting, dalším oborem je Corporate Performance Management, což jsou systémy pro finanční plánovaní, budgeting a forecasting, a finanční konsolidace. Zákazníky firmy jsou především finanční instituce, banky, pojišťovny, leasingové společnosti, ale také telekomunikační operátoři a podniky z odvětví utilit, průmyslové výroby a automotive.

"Z portfolia společnosti Infor budeme dodávat technologii Birst, což je platforma pro reporting a datové analýzy, včetně nezbytného uložení dat," řekl Jan Kadlec, Partner ve společnosti Sophia Solutions. "Řešení je primárně nabízeno jako cloudové, v případě potřeby může být instalováno na hardware zákazníka. Birst vnímáme jako moderní nástroj, který unikátně kombinuje robustní funkčnost, potřebnou pro enterprise nasazení, s agilitou moderních vizualizačních nástrojů. Dobře, rychle a přehledně zpracovaná data sloužící jako podklad pro rozhodování umožňují manažerům v mnoha společnostech získat klíčovou konkurenční výhodu."

Společnost Aplis Solutions s.r.o., bude dodávat řešení Infor v oblastí podnikových informačních systémů (ERP) a řešení na kapacitní a vyspělé plánování výroby jako jsou Infor SyteLine, M3 a dEPM. Aplis.cz má stabilní tým vývojářů a konzultantů a více než 20 let dodává a rozvíjí svoji jedinečnou integrační a business proces management (BPM) platformu APLISO. Je členem národního centra Průmyslu 4.0 u CIIRK CVUT.

"Prostřednictvím integrací naší platformy a systémů Infor nabídnem ucelené vyspělá řešení automatizace firemních procesů a řízení pro výrobní podniky a obchodní organizace v souladu s požadavky moderní doby a Průmyslu 4.0," řekl Petar P. Stanchev, Ph.D., jednatel Aplis Solutions.

O společnosti Infor

Infor vyvíjí a dodává podnikový software s cloudovou funkcionalitou pro specifická odvětví. Se 16 000 zaměstnanci a více než 90 000 zákazníky ve 170 zemích pomáhá Infor k obchodnímu rozvoji.


13.03.2018 - Miroslav Fribert - četlo 5879 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: