Diskuze

Intersnack uzavřel kontrakt na dodávku cloudového řešení Infor

Praha, 28. března 2018 - Infor, přední poskytovatel odvětvově zaměřených podnikových aplikací s cloudovou funkcionalitou, dnes oznámil, že Intersnack, evropský dodavatel a vlastník více než 20 známých potravinářských značek včetně Bohemia, Chio a POM-BÄR, uzavřel se společností Infor 10letý kontrakt na dodávku cloudového řešení v hodnotě několika milionů dolarů. Projekt, který se dotkne téměř každého podnikového procesu a všech značek v celé Evropě, bude postaven na strategii digitální transformace a vybudování moderní platformy k zajištění dalšího rozvoje firmy. Součástí kontraktu bude implementace odvětvově-specifické sady řešení Infor CloudSuite Food & Beverage společně s dalšími 18 systémy Infor.

V rámci projektu dojde k nahrazení 17 různých stávajících ERP systémů, z nichž většina pochází od společností SAP a Oracle. Řešení Infor bude obsahovat všechny hlavní aplikace, včetně ERP, řízení lidských zdrojů a talentového managementu, finančního řízení, řízení rizik, řízení výdajů, řízení výkonnosti, business intelligence, údržby podnikového majetku, CRM, správy nákupu, a řízení dodavatelského řetězce.

Infor byl zvolen na základě výběrového řízení, kde přesvědčil především svým know-how v oblasti cloudu, schopností dodat řešení v decentralizovaném prostředí a kapacitou pro podporu digitální vize společnosti Intersnack. Významné reference a detailní funkcionalita v potravinářském a nápojářském odvětví společně s inovativní strategií digitální transformace a umělé intelligence (AI) byly dalšími důvody vítězství v projektu.

S více než 20 dobře známými značkami a širokou škálou produktů na trhu slaných snacků se partnerství Intersnack se společností Infor se zaměří především na standardizaci a harmonizaci globálních procesů v každém aspektu podnikového řízení. Očekává se také, že vybudování moderní, digitální a škálovatelné platformy pomůže s rychlým začleněním dalších značek, které Intersnack v budoucnu získá formou akvizice.

"Tento důležitý kontrakt posiluje naše vedoucí postavení v oblasti podnikových cloudových aplikací a demonstruje naši schopnost podporovat digitální transformaci podniků s využitím odladěných, odvětvově-specifických a škálovatelných aplikací," řekl Stephan Scholl, prezident společnosti Infor. "Byli jsme vybráni na základě dostupnosti našich aplikací na cloudové platformě a těšíme se na další, úspěšný rozvoj partnerství. S naším týmem pro digitální transformaci v dceřiné firmě H&L Digital a řešením Infor Coleman postaveným na umělé inteligenci (AI) již nyní diskutujeme, jak posunout projekt do další fáze, a poskytnout tak Intersnack ucelený rámec pro inovaci a expanzi na nové trhy."

"Jako vedoucí dodavatel na svém trhu potřebujeme využívat nejinovativnější postupy, abychom mohli dosáhnout svým obchodních cílů, a technologie jsou jejich základním pilířem," řekl Maarten Leerdam, výkonný ředitel Intersnack. "Při výběru nového partnera pro podporu digitalizace našeho podnikání se Infor stal jasným vítězem, zejména díky šířce a hloubce aplikačních funckionalit, cloudové platformě a pozoruhodné vizi digitální transformace a umělé inteligence. Těšíme na dobu, až budeme moci využívat všech nových technologií k inovaci a dalšímu rozvoji."

O společnosti Infor

Infor vyvíjí a dodává podnikový software s cloudovou funkcionalitou pro specifická odvětví. Se 16 000 zaměstnanci a více než 90 000 zákazníky ve 170 zemích pomáhá Infor k obchodnímu rozvoji.


28.03.2018 - Miroslav Fribert - četlo 7933 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: