Diskuze

InterSystems oceněna časopisem SD Times za inovace

Společnost InterSystems, celosvětový lídr v pokročilých softwarových technologiích pro převratné aplikace, oznámila, že ji časopis SD Times zařadil mezi 100 předních inovátorů v oblasti softwaru. Editoři SD Times tak ocenili společnost InterSystems ve svém každoročním hodnocení softwarového průmyslu již pošesté.

InterSystems Caché je pokročilý systém řízení báze dat a prostředí pro rychlý vývoj aplikací. Vývojářům umožňuje zpracovávat a analyzovat velký objem složitých dat (big data) a vyvíjet bohaté webové a mobilní aplikace. Caché jako jediná nabízí velmi vysoký výkon, masivní škálovatelnost a robustní spolehlivost, a to s minimálními nároky na údržbu a hardware. Umožňuje též různé způsoby přístupu k datům: vysoce výkonný objektový přístup, SQL přístup, přístup k dokumentům, přístup typu klíč/hodnota a rychlý přístup k vícerozměrným datům - a všemi těmito způsoby lze přistupovat k týmž datům současně.

Vydavatelé SD Times v předmluvě k vydání z června 2014 nazvané „Kritéria úspěchu“ píší: "Organizace, která chce zaujmout přední místo v hodnocení, musí splňovat řadu přesně definovaných kritérií, z nichž každé má určitou váhu. Prvním kritériem je inovace. Společnosti, které se chtějí stát součástí hodnocení, musí prokázat, že svou prací podporují nejmodernější tendence ve vývoji softwaru. Ruku v ruce s tímto kritériem jde kritérium vedoucí pozice. Ukázala daná firma svou vedoucí v pozici v oboru tím, že získala významné postavení na trhu či přispěla k nějakému projektu open-source více než kdokoli jiný? A nakonec je zde také tzv. buzz faktor. Jak mnoho se v oboru diskutuje o práci dané společnosti? Považují danou technologii odborníci za něco, co prostě musíte mít? Zkrátka, je daná organizace přitažlivá?"

Společnost InterSystems byla oceněna v kategorii Databáze a správa databází (Database and Database Management). Podle časopisu SD Times jsou data stále nejdůležitější součástí softwarových projektů a se správou datových struktur je to obdobné. Tyto společnosti vytvářejí integrační řešení, která umožňují data co nejlépe získávat a využívat.

"Naším cílem je poskytovat průlomové aplikace v odvětvích, která mají největší nároky na výkon a škálovatelnost, jako jsou např. finanční služby, zdravotnictví a další. Nejde nám jen o automatizaci procesů, snažíme se zásadním způsobem zkvalitnit práci lidí," říká Paul Grabscheid, viceprezident InterSystems pro strategické plánování. "Opakované uznání SD Times nás velmi těší, protože jde o nezávislé hodnocení vedoucích editorů."

Seznam všech společností uvedených v hodnocení SD Times 100 pro rok 2014 najdete zde.

O hodnocení SD Times 100

SD Times je úspěšný časopis zaměřený na oblast vývoje softwaru. V současnosti má více než 60 000 odběratelů ve 131 zemích. Editoři SD Times každoročně zpracovávají hodnocení nazvané SD Times 100, v němž vyjadřují uznání společnostem, neziskovým organizacím, projektům open source a dalším aktivitám za jejich inovace a vedoucí postavení.

O společnosti InterSystems

Společnost InterSystems vyvíjí pokročilé softwarové technologie umožňující vytvářet průlomová řešení. Tradičně poskytuje špičkové produkty a soustřeďuje se na úspěch svých klientů. Platformy InterSystems pro správu dat, strategickou interoperabilitu a analytiku jsou používány ve zdravotnictví, finančnictví, státní správě a v řadě dalších odvětví. Ve vybraných zemích InterSystems nabízí též unifikované aplikace pro zdravotnictví, které fungují na klíčových technologiích této firmy a které přispívají k realizaci propojeného zdravotnictví. InterSystems je soukromá společnost založená v roce 1978. Sídlí v Cambridge v americkém státě Massachusetts a má pobočky po celém světě. Její produkty denně používají miliony lidí ve více než 100 zemích.


11.07.2014 - Šárka Bláhová - četlo 7244 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: