Diskuze

Rekordní rok pro CCV Informační systémy

Nejúspěšnější fiskální rok své více než dvacetileté historie má za sebou společnost CCV Informační systémy, významný český dodavatel informačních systémů a přední poskytovatel elektronické výměny dokumentů. Za skončené období fiskálního roku 2013 totiž dosáhla konsolidovaného obratu 101,2 milionu Kč, což představuje meziroční nárůst o více než 35 milionů korun. Provozní zisk v poskytovaných službách za uplynulý rok činil 61,4 milionu Kč a ve srovnání s předchozím rokem stoupl o 26 %. Pětinový pak byl meziroční nárůst počtu zaměstnanců, kteří se stali důležitou součástí expanze firmy a přinesli do ní nové pohledy, poznatky i zkušenosti.

CCV Informační systémy výrazně zvyšuje dynamiku svého růstu. Oproti 8% navýšení v minulém fiskálním roce narostl konsolidovaný obrat za rok 2013 o 53,5 %, a to především díky úspěšné realizaci nových projektů a získání řady dalších zakázek nejen v ČR, ale také na Slovensku. "Chceme nadále poskytovat jen takové služby, které našim zákazníkům pomáhají a přinášejí jim větší pohodu, výkon a samozřejmě i vyšší zisk. Náš růst tak není náhodný. Rosteme společně s úspěchy našich zákazníků," říká Dalibor Damborský, jednatel CCV Informační systémy.

Společnost poprvé přesáhla hranici 100 miliónů obratu. Největší podíl na obratu CCV Informační systémy má divize eBusiness provozující konsolidační centrum Orion, které přenese každý měsíc miliony elektronických dokladů tisícům protistran. Profitabilitu společnosti proto nejvíce posiluje právě rozvoj řešení v oblasti elektronické výměny dat (EDI), přičemž meziroční nárůst objemu přenesených dat přesáhl 20 %.

CCV Informační systémy v uplynulém roce výrazně posílila investice do rozvoje svých softwarových produktů a díky tomu nyní uvádí na trh řadu nových služeb. Příkladem může být Instantní sklad, řešení určené menším a středním firmám. Za výhodných podmínek a bez počáteční investice jim umožňuje získat dokonalý přehled o zásobách a provozovat jejich sklad výrazně efektivněji a spolehlivěji.

I v letošním roce počítá společnost s další expanzí, zejména pak v oblasti elektronické výměny dat, která se bude dále rozšiřovat mimo velké obchodní řetězce rychloobrátkového zboží jak do menších a středních firem, tak i zcela nových oborů.

O společnosti CCV Informační systémy

CCV Informační systémy působí na trhu od roku 1992. Patří k významným hráčům domácí scény oboru informačních systémů. Sídlí v Brně (divize CCV Business Solutions a CCV eGovernment) s dalšími pobočkami v Opavě (divize CCV eBusiness) a na Slovensku v Kysuckém Novém Meste (CCV Informačné systémy). Poskytuje komplexní dodávky ve vývoji logistických řešení, implementaci WMS systémů (CCV Řízený sklad) a podnikových informačních systémů (Microsoft Dynamics). Specializuje se na řešení pro elektronickou fakturaci, důvěryhodnou archivaci, elektronickou výměnu dat EDI (konsolidační centrum Orion) a bezpapírový oběh obchodních dokladů. Dále vyvíjí speciální řešení (registry, portály) pro státní správu.


08.08.2014 - Václav Kotyk - četlo 6958 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: