Diskuze

IFS lídrem v Magic Quadrantu společnosti Gartner

Společnost IFS, globální dodavatel podnikových aplikací, byla díky svému řešení IFS Aplikace 8 označena analytickou agenturou Gartner za lídra v oblasti ERP systémů s jednou instancí pro středně velké společnosti orientované na produkt. Společnost IFS byla označena za lídra již druhý rok po sobě a zlepšila své postavení v kategoriích "úplnost vize" a "schopnost realizace".

"Velmi nás těší, že jsme byli již druhý rok v řadě vyhlášeni lídrem našeho průmyslového odvětví," prohlásil Alastair Sorbie, prezident a CEO společnosti IFS a dodal: "Od uvedení IFS Aplikací 8 na trh v roce 2012 přešlo na tuto verzi mnoho našich zákazníků a domníváme se, že v aktuálním výzkumu Magic Quadrant ocenila společnost Gartner především šíři a škálovatelnost našeho řešení."

Společnost IFS měla velmi úspěšný rok charakterizovaný dvouciferným růstem. Za růst vděčí dle Alastaira Sorbieho velkým investicím do produktu a také skutečnosti, že firma zůstává věrná svému cílovému odvětví a segmentačním strategiím. "Uznání v rámci výzkumu Magic Quadrant společnosti Gartner vnímáme jako výsledek našeho trvalého závazku zajišťovat kvalitu a poskytovat software, který se vyznačuje co možná nejjednodušším nasazením a používáním. Důkazem je nejen naše silná zákaznická základna, ale také kladná čísla zveřejněná za poslední čtvrtletí," uvedl na závěr Alastair Sorbie.

Společnost Gartner vybírá lídry mezi společnostmi na základě následujících kritérií: Produkty lídrů v oblasti systémů ERP pro středně velké společnosti nabízí rozsáhlé a komplexní funkce, které uspokojí celou řadu klíčových požadavků uživatelů. Ačkoli se nemusí nutně jednat o největší dodavatele z hlediska tržeb, nabízí tito dodavatelé osvědčené produkty, mohou se pochlubit rostoucí zákaznickou základnou i přední pozicí na trhu a mají jasnou strategii, pomocí které rozvíjejí své stávající produkty s cílem vytvořit aplikaci nové generace, jejíž nasazení nezpůsobí zákazníkům téměř žádná omezení.

V České a Slovenské republice používají oceněné řešení IFS Aplikace 8 např. společnosti C.S.Cargo, Pellenc, IMC Slovakia, Bonatrans Group a další.

Výzkum Magic Quadrant společnosti Gartner je k dispozici zdarma na webových stránkách společnosti IFS: http://www.ifsworld.com/en/news/industry-analyst-research/.

O společnosti IFS

IFS je veřejně obchodovaná společnost založená v roce 1983, která vyvíjí, dodává a implementuje systém IFS Applications, plně integrovanou sadu aplikací pro plánování podnikových prostředků založenou na technologii SOA. Společnost má více než 2 000 zákazníků ve více než 50 zemích a soustředí se na sedm hlavních odvětví: letectví a obranu, technické služby a telekomunikace, strojírenství, zpracovatelský průmysl, automobilový průmysl, maloobchod a velkoobchod, stavební průmysl a správu služeb. Přímé zastoupení IFS pro Českou republiku, společnost IFS Czech s. r. o. se sídlem v Praze, bylo založeno v roce 2000 spolu se zastoupením na Slovensku IFS Slovakia s.r.o. se sídlem v Žilině. Od r. 2001 v ČR rovněž jako distributor a implementační partner IFS působí významný český systémový integrátor, společnost Altec. V současné době mají všechny tyto společnosti k dispozici více než 80 odborníků, kteří zajišťují lokalizaci, dodávku a implementaci produktů IFS na českém a slovenském trhu.

O společnosti Altec

Akciová společnost Altec je česká softwarová společnost založená v roce 1991. Zabývá se vývojem a dodávkami podnikových informačních systémů včetně jejich implementace a servisu. Tým společnosti tvoří více než 55 vysoce kvalifikovaných odborníků s dlouholetými zkušenostmi. Altec vyvíjí a dodává vlastní sadu podnikových aplikací pro řízení výroby, obchodu, ekonomiky a financí, mezd, personalistiky, systémy pro podporu rozhodování (BI), ale je rovněž distributorem a implementačním partnerem dalších významných světových výrobců IT technologií a podnikových informačních systémů, společností IFS, Oracle a DCC.


06.01.2015 - Kristina Hasoňová - četlo 6908 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: