Diskuze

IFS je Leader v Magic Quadrant pro oblast řízení služeb v terénu

Společnost IFS, globální dodavatel podnikových aplikací, byla díky svému řešení Správa podnikových služeb zařazena ve výzkumu Magic Quadrant společnosti Gartner na pozici Leader.

"Těší nás, že jsme se umístili ve výzkumu Magic Quadrant společnosti Gartner na pozici lídra v oblasti řízení služeb v terénu a věříme, že je to důkaz, že naše investice do vývoje systému pro společnosti podnikající ve službách jsou správným krokem,“ řekla Cindy Jaudon, prezidentka a CEO společnosti IFS Americas. "Díky tomu můžeme nyní nabídnout řešení pro služby poskytované v terénu, v továrně, ve skladu nebo u zákazníka doma či v kanceláři, jsme kdekoli schopni poskytnout prakticky jakýkoli typ řízení služeb, který je vyžadován."

Trendy zjištěné ve zprávě naznačují, že růst cloudových řešení a mobility bude představovat klíčové hnací síly v průmyslovém odvětví. Podle výsledků posledního výzkumu společnosti Gartner zaměřeného na oblast správy služeb v terénu uvedlo 85 % respondentů, že buď již používají mobilní aplikace určené pro poskytování služeb v terénu, nebo je plánují začít používat během 24 měsíců. Mobilita byla navíc jedním ze tří nejdůležitějších rozhodovacích kritérií pro více než 60 % respondentů.

Společnost Gartner určuje lídry mezi společnostmi na základě následujících kritérií: "Lídři mají komplexní plánovací modul, který je škálovatelný pro tisíce techniků, a musí prokázat, že technologie může pomoci profesionálům v oblasti služeb dosáhnout obchodních cílů. Lídři prokazují své tržní postavení podle počtu zákazníků (výsledkem jsou dosažené body za více než 1000 zákazníků) a ovlivňují trendy na trhu ve všech kategoriích v rámci kritérií, na základě kterých jsou hodnoceni. Uživatelé softwaru vnímají, že oproti ostatním ve svém průmyslovém odvětví získávají konkurenční výhodu."

Kopie výzkumu Magic Quadrant společnosti Gartner zaměřeného na oblast správy služeb v terénu je k dispozici zdarma na webových stránkách společnosti IFS: www.ifsworld.com/en/news/industry-analyst-research.

Společnost Gartner nepropaguje žádného prodejce, produkt nebo službu figurující v jejích výzkumných publikacích ani nedoporučuje žádnému uživateli technologií, aby volil pouze mezi prodejci s nejvyšším hodnocením. Výzkumné publikace společnosti Gartner obsahují názory výzkumné organizace Gartner a neměly by být chápány jako konstatování skutečnosti. Společnost Gartner vylučuje veškeré záruky, přímo či nepřímo vyjádřené, související s tímto výzkumem, včetně jakýchkoli záruk prodejnosti nebo vhodnosti řešení pro konkrétní účel.

O společnosti IFS

IFS je veřejně obchodovaná společnost založená v roce 1983, která vyvíjí, dodává a implementuje systém IFS Applications, plně integrovanou sadu aplikací pro plánování podnikových prostředků založenou na technologii SOA. Společnost má více než 2 000 zákazníků ve více než 50 zemích a soustředí se na sedm hlavních odvětví: letectví a obranu, technické služby a telekomunikace, strojírenství, zpracovatelský průmysl, automobilový průmysl, maloobchod a velkoobchod, stavební průmysl a správu služeb. Přímé zastoupení IFS pro Českou republiku, společnost IFS Czech s. r. o. se sídlem v Praze, bylo založeno v roce 2000 spolu se zastoupením na Slovensku IFS Slovakia s.r.o. se sídlem v Žilině. Od r. 2001 v ČR rovněž jako distributor a implementační partner IFS působí významný český systémový integrátor, společnost Altec. V současné době mají všechny tyto společnosti k dispozici více než 80 odborníků, kteří zajišťují lokalizaci, dodávku a implementaci produktů IFS na českém a slovenském trhu.

O společnosti Altec

Akciová společnost Altec je česká softwarová společnost založená v roce 1991. Zabývá se vývojem a dodávkami podnikových informačních systémů včetně jejich implementace a servisu. Tým společnosti tvoří více než 55 vysoce kvalifikovaných odborníků s dlouholetými zkušenostmi. Altec vyvíjí a dodává vlastní sadu podnikových aplikací pro řízení výroby, obchodu, ekonomiky a financí, mezd, personalistiky, systémy pro podporu rozhodování (BI), ale je rovněž distributorem a implementačním partnerem dalších významných světových výrobců IT technologií a podnikových informačních systémů, společností IFS, Oracle a DCC.


13.02.2015 - Kristina Hasoňová - četlo 6891 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: