Diskuze

Řešení společnosti IFS dosáhla milionu aktivních uživatelů

Společnost IFS, globální dodavatel podnikových aplikací, oznámila, že její řešení dosáhla 1 milionu aktivních uživatelů. Číslo zahrnuje uživatele IFS Aplikací a řešení IFS Field Service Management a IFS Mobile Workforce Management. Hranice byla pokořena díky společnosti Linamar, která již řešení používala, ale nyní rozšířila využívání IFS Aplikací napříč celým podnikem.

Společnost Linamar je globálním výrobcem automobilů a průmyslových zařízení. Řešení společnosti IFS Linamar poprvé nasadil pro podporu svých podnikových procesů v roce 2005. Od té doby se použití IFS Aplikací neustále rozšiřovalo až na současných 2 600 zaměstnanců ve 37 provozech v 9 zemích světa.

Při příležitosti pokoření hranice 1 milionu uživatelů převzali zástupci společnosti Linamar Lori Gofton a Lorrie Weiss ocenění na konferenci IFS World 2015 v Bostonu.

"Sada IFS Aplikace představuje velice pružný systém, který nám pomáhá šetřit náklady, zvyšovat produktivitu a podporuje také rozhodování," uvedla Lori Gofton, manažerka společnosti Linamar pro implementaci IFS. "Hranice 1 milionu uživatelů byla pokořena v době, kdy od prvního nasazení IFS u nás uplynulo 10 let."

Výkonný ředitel společnosti Alastair Sorbie komentuje milník následujícím způsobem: "Milion aktivních uživatelů je v historii IFS samozřejmě významným mezníkem a dokladem úspěchu našich řešení na trhu. Díky těsné spolupráci s firmami podnikajícími v oborech, na které se zaměřujeme, a naslouchání zpětné vazbě, dokážeme nabídnout robustní řešení pro jednotlivé průmyslové segmenty. Pomáháme našim zákazníkům, aby v dynamickém a neustále se měnícím světě podnikali agilně. Sami také udržíme tempo a budeme zákazníkům nadále dodávat řešení odpovídající jejich potřebám."

Podrobnější informace o využití IFS Aplikací ve společnosti Linamar najdete zde.

O společnosti IFS

IFS je veřejně obchodovaná společnost založená v roce 1983, která vyvíjí, dodává a implementuje systém IFS Applications, plně integrovanou sadu aplikací pro plánování podnikových prostředků založenou na technologii SOA. Společnost má více než 2 000 zákazníků ve více než 50 zemích a soustředí se na sedm hlavních odvětví: letectví a obranu, technické služby a telekomunikace, strojírenství, zpracovatelský průmysl, automobilový průmysl, maloobchod a velkoobchod, stavební průmysl a správu služeb. Přímé zastoupení IFS pro Českou republiku, společnost IFS Czech s. r. o. se sídlem v Praze, bylo založeno v roce 2000 spolu se zastoupením na Slovensku IFS Slovakia s.r.o. se sídlem v Žilině. Od r. 2001 v ČR rovněž jako distributor a implementační partner IFS působí významný český systémový integrátor, společnost Altec. V současné době mají všechny tyto společnosti k dispozici více než 80 odborníků, kteří zajišťují lokalizaci, dodávku a implementaci produktů IFS na českém a slovenském trhu.

O společnosti Altec

Akciová společnost Altec je česká softwarová společnost založená v roce 1991. Zabývá se vývojem a dodávkami podnikových informačních systémů včetně jejich implementace a servisu. Tým společnosti tvoří více než 55 vysoce kvalifikovaných odborníků s dlouholetými zkušenostmi. Altec vyvíjí a dodává vlastní sadu podnikových aplikací pro řízení výroby, obchodu, ekonomiky a financí, mezd, personalistiky, systémy pro podporu rozhodování (BI), ale je rovněž distributorem a implementačním partnerem dalších významných světových výrobců IT technologií a podnikových informačních systémů, společností IFS, Oracle a DCC.


08.06.2015 - Kristina Hasoňová - četlo 7665 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: