Diskuze

Podnikové procesy v Boltjes Group řídí ERP QAD

Minerva Česká republika oznamuje rozjezd ERP QAD u výrobce Boltjes Group v ČR a Nizozemí. Boltjes dodává své výrobky do tří různých odvětví, která mají vlastní specifika a požadavky na podobu a vlastnosti trubkových a profilových systémů.

Minerva Česká republika dokončila v červnu 2015 projekt implementace ERP QAD u výrobce trubkových systémů, společnosti Boltjes International spol. s r.o. a Boltjes Serial b.v., sídlící v Červeném Kostelci, respektive Ermelu v Nizozemí. Boltjes tváří, ohýbá, dělí, pájí a svařuje trubky a profily pro automobilový průmysl, pro tepelnou techniku a průmyslové chlazení a lékařský průmysl. Boltjes v České republice zaměstnává zhruba 200 pracovníků.

V minulém roce Boltjes Group hledal do svých závodů v České republice a Nizozemí dodavatele ERP systému pro výměnu stávajícího nejednotného systému, který nepokrýval potřebné procesy a nepodporoval nadnárodní prostředí. Do výběrového řízení oslovil i společnost Minerva ČR. Díky silným nástrojům, funkcionalitě QAD v automobilovém průmyslu a strojírenství a referencím, kde bylo možné se přesvědčit, jak ERP funguje v praxi, se Boltjes rozhodl pro řešení postavené na ERP systému QAD. Řešení doplňuje například systém pro mzdy, evidenci docházky a automatický sběr dat čárovými kódy v oblasti výroby a distribuce. Zde bude zákazník sledovat rozpracovanou výrobu, ale i produktivitu práce. Pro pobočku v Nizozemí disponující obchodním zastoupením byl dodán navíc modul CRM a samozřejmě podpora nizozemské legislativy. Řešení podporuje expanzi společnosti do dalších zemí a Boltjes využívá funkci nadnárodní konsolidace.

"Manažeři v Boltjes ocenili vlastnosti ERP QAD odpovídající potřebám dodavatele nejen v automobilového průmyslu, ale také přístup Minervy", uvedl Ivor Poprach, jednatel společnosti Boltjes Group a dodal: "Po dvouměsíčním rutinním provozu mohu uvést, že základní moduly fungují. Pracujeme nyní na dalších plánovaných funkcích, jako jsou plošné úpravy norem, controllingové výstupy a reporting KPI ukazatelů. Celkový přínos je v současné době markantní zejména v oblastech úspory administrativy a spočívá také v naději, že QAD systém bude kopírovat vývojové tendence neúprosných tržních požadavků tak, jako tomu bylo doposud. Jako ojedinělý v českých poměrech vnímám pozitivní přístup celého implementačního týmu firmy Minerva."

O společnosti Minerva Česká republika

Společnost Minerva je výhradním poskytovatelem podnikových aplikací firmy QAD v ČR a SR a působí také jako distributor QAD ve východní Evropě. Minerva je Silver Solution Provider společnosti Preactor International připravená implementovat po celé Evropě.

Minerva ČR je organizace úzce orientovaná na zákazníka, která pomáhá výrobním a distribučním společnostem zlepšit jejich celkové řízení podniku s větší efektivností, kontrolou a produktivitou implementací informačních systémů. Minerva ČR je schopna svým zákazníkům nabídnout veškeré služby od instalace softwaru a poradenství až po systémovou integraci a e-business řešení světové třídy. Dlouholeté zkušenosti na trhu plánování podnikových zdrojů (ERP) a více než 150 společností užívajících informační systém QAD Enterprise Applications v České republice, na Slovensku, v Maďarsku, v Rumunsku, v Rusku, na Ukrajině a v Litvě potvrzují, že spokojenost zákazníka je pro Minervu ČR závazkem.


03.08.2015 - Alena Pribišová - četlo 7757 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: