Diskuze

InterSystems oceněna časopisem SD Times za inovace a Big Data

Společnost InterSystems, celosvětový lídr v pokročilých softwarových technologiích, dnes oznámila, že ji časopis SD Times opět zařadil mezi 100 předních inovátorů v oblasti softwaru. Editoři SD Times tak ocenili společnost InterSystems ve svém každoročním hodnocení softwarového průmyslu již posedmé za sebou.

InterSystems Caché je extrémně rychlá, robustní a masivně škálovatelná databázová platforma, s níž mohou vývojáři vytvářet bohaté webové a mobilní aplikace. Caché jako jediná nabízí velmi vysoký výkon, masivní škálovatelnost a robustní spolehlivost, a to s minimálními nároky na údržbu a hardware. Umožňuje též různé způsoby přístupu k datům: SQL i NoSQL přístup, přístup k dokumentům, přístup typu klíč/hodnota a rychlý přístup k vícerozměrným datům – a všechny typy strukturovaných i nestrukturovaných dat dokáže zpracovávat současně, takže přináší ty nejaktuálnější informace a analýzy tam, kde jsou právě potřeba.

Ocenění SD Times mohou získat jen ty společnosti, které přicházejí s inovacemi a zaujímají vedoucí pozici v oboru. Firma například musí přispívat k pokroku v nejmodernějších technologiích, ovládat velkou část trhu či si zajišťovat vedoucí pozici díky otevřené výměně zkušeností s ostatními. Editoři časopisu SD Times zohledňují také tzv. buzz faktor: "Jak mnoho se v oboru diskutuje o práci dané společnosti a jak je přijímána? Považují odborníci technologie společnosti za něco, co prostě musíte mít? Zkrátka, oceňují práci této organizace ostatní?," uvádějí ve vydání z června 2015.

Společnost InterSystems byla oceněna v kategorii Big Data and Business Intelligence. Podle časopisu SD Times "každá společnost, která hromadí kvanta dat, hledá cesty, jak všechna tato data efektivně ukládat, přistupovat k nim a interpretovat je. Naštěstí se poskytovatelé technologií tímto nesnadným úkolem zabývají a hromady velkých souborů dat (big data) díky nim vypadají jako mnohem přátelštější krtčí hromádky."

"InterSystems Caché je nejoblíbenější databázová platforma v oborech, které vyžadují nejvyšší výkon a největší škálovatelnost. Jsou to například finanční služby, zdravotnictví a mnohé další," říká Robert Nagle, viceprezident InterSystems pro datové platformy. "Opakované uznání SD Times nás velmi těší, protože jde o nezávislé hodnocení vedoucích editorů."

O společnosti InterSystems

Společnost InterSystems Společnost InterSystems vyvíjí pokročilé softwarové technologie umožňující vytvářet průlomová řešení. Tradičně poskytuje špičkové produkty a soustřeďuje se na úspěch svých klientů. Platformy InterSystems pro správu dat, strategickou interoperabilitu a analytiku jsou používány ve zdravotnictví, finančnictví, státní správě a v řadě dalších odvětví. Ve vybraných zemích InterSystems nabízí též unifikované aplikace pro zdravotnictví, které fungují na klíčových technologiích této firmy a které přispívají k realizaci propojeného zdravotnictví. Společnost InterSystems je soukromá společnost založená v roce 1978. Sídlí v Cambridge v americkém státě Massachusetts a má pobočky po celém světě. Její produkty denně používají miliony lidí ve více než 100 zemích.


26.08.2015 - Zuzana Záhorová - četlo 8188 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: