Diskuze

Minerva Slovensko slaví 20 let na slovenském ERP trhu

Minerva je výhradní dodavatel podnikových aplikací QAD pro průmyslové podniky na českém a slovenském trhu. Letos slaví 20 let dodávek produktů a služeb do výrobních firem na Slovensku.

Společnost Minerva Slovensko, výhradní dodavatel podnikových aplikací firmy QAD na Slovensku, v současné době slaví 20 let existence na slovenském IT trhu. Od svého vzniku v roce 1996 společnost získala na 50 zákazníků. K zákazníkům společnosti se řadí jak lokální, tak i nadnárodní společnosti, například: Johnson Controls, KABELSCHLEPP SYSTEMTECHNIK, metal design, Old Herold, PPS Detva, Služba Nitra, Tesla Liptovský Hrádok, TRENS a Vulm.

V uplynulých dvaceti letech zažila Minerva Slovensko z finančního hlediska nejsilnější roky 2008, 2013 a 2014 a i nadále je úspěšnou společností. Ve srovnání se svou sesterskou společností v Čechách se i Minerva Slovensko setkala s ekonomickou recesí, ovšem vyrovnávání se s ní a přístup českých a slovenských firem, zvláště v průmyslové sféře, byl odlišný. Slovenské podniky mnohem opatrněji a v menší míře investovaly do svého IT. Minerva Slovensko i přesto vytrvala a udržela si své zákazníky, kteří ve většině zjistili, že Minerva Slovensko je pro ně férovým partnerem s budoucností.

"Minerva Slovensko od roku 1996, kedy vznikla, úspešne pôsobí na trhu ERP systémov už 20 rokov. Tu vidíme stabilitu firmy, keďže sa dlhodobo drží v TOP 10 IT firiem na Slovensku", shrnul výkonný ředitel Minervy Slovensko Dušan Vajda. "Poďakovanie zato patrí nie len zamestnancom, ktorí vo firme pôsobia aj od jej vzniku, ale tiež našim zákazníkom, obchodným partnerom a podpore samotného autora QAD" dodal Vajda. Neméně pozitivně hodnotí 20 let Minervy na Slovensku také předseda představenstva Minervy ČR, akcionář a člen dozorčí rady Minervy Slovensko, Petr Koptík: "Před čtyřmi lety slavila Minerva Česká republika 20 let existence a jsem velmi rád, že Minerva Slovensko, která je naše menší a mladší sestra, dovršila 20 let v dobré kondici. Těším se na další období a spolupráci s naši stávajícími i novými zákazníky".

Jean-Claude Walravens, Senior Vicepresident společnosti QAD v regionu EMEA znovu potvrdil pozici společnosti Minerva: "Minerva je klíčovým partnerem v rámci naší obchodní strategie v regionu EMEA a je mi potěšením, že mohu celému jejímu týmu poblahopřát k tak významnému výročí. Během této doby jsme společnosti Minerva udělili několik ocenění QAD za rychlou implementaci a Distributor roku v celkovém hodnocení všech distributorů v regionu EMEA. Chtěl bych poděkovat za vynikající partnerství a vyjádřit přání dalších 20 let vzájemné spolupráce a mnoha dalších spokojených zákazníků."

Společnost je od roku 1996 výhradním dodavatelem podnikových aplikací QAD, které dnes využívá přes 2 800 podniků z 97 zemí v automobilovém průmyslu, výrobě spotřebního zboží, potravinářství, strojírenství a farmacii a zdravotnictví (přístrojů a materiálů). Díky silnému a stabilnímu růstu jako celek se Minerva stala největším distributorem a strategickým partnerem QAD v regionu EMEA. Společnost do budoucna plánuje další rozvoj produktů QAD a služeb, zejména v oblasti integrované funkcionality Business Process Management a od loňského roku nabízí cloudové služby pro ERP QAD s názvem QAD Entrepise Cloud by Minerva ve vlastním datovém centru. Minerva Slovensko je také významným partnerem společnosti Siemens v prodeji APS řešení SIMATIC IT Preactor (dříve Preactor). Jako jediná v regionu dosáhla vysokou úroveň partnerství Silver Solution Provider.

O společnosti Minerva Česká republika

Společnost Minerva je výhradním poskytovatelem podnikových aplikací firmy QAD v ČR a SR a působí také jako distributor QAD ve východní Evropě. Minerva je Silver Solution Provider společnosti Preactor International připravená implementovat po celé Evropě.

Minerva ČR je organizace úzce orientovaná na zákazníka, která pomáhá výrobním a distribučním společnostem zlepšit jejich celkové řízení podniku s větší efektivností, kontrolou a produktivitou implementací informačních systémů. Minerva ČR je schopna svým zákazníkům nabídnout veškeré služby od instalace softwaru a poradenství až po systémovou integraci a e-business řešení světové třídy. Dlouholeté zkušenosti na trhu plánování podnikových zdrojů (ERP) a více než 150 společností užívajících informační systém QAD Enterprise Applications v České republice, na Slovensku, v Maďarsku, v Rumunsku, v Rusku, na Ukrajině a v Litvě potvrzují, že spokojenost zákazníka je pro Minervu ČR závazkem.

O společnosti QAD

Společnost QAD je předním dodavatelem aplikací pro globální výrobní podniky specializující se na automobilový průmysl, spotřební zboží, elektrotechniku, potravinářství a nápojový průmysl, strojírenství, farmacii a zdravotnictví (přístroje a materiály). QAD aplikace poskytují klíčovou funkcionalitu pro řízení výrobních zdrojů a činností uvnitř a vně podniku, umožňuje globálním výrobcům spolupracovat se svými zákazníky, dodavateli a partnery, produkovat a dodávat správný produkt, za správnou cenu a ve správný čas.


02.02.2016 - Alena Pribišová - četlo 7850 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: