Diskuze

Nová verze Infor LN pro výrobní společnosti, nyní dostupná také v cloudu

Praha, 28. července 2016 - Infor, přední poskytovatel odvětvově zaměřených podnikových aplikací s elegantním vzhledem a cloudovou funkcionalitou, oznámil globální dostupnost řešení Infor LN 10.5, nové verze ERP systému, která kombinuje elegantní uživatelský vzhled s robustní, odvětvově-specifickou funkcionalitou pro výrobní společnosti. Nejnovější verze je dostupná na otevřené technologii prostřednictvím technologické platformy Infor Xi12. Infor LN nyní výrobcům poskytuje větší flexibilitu k inovaci výrobních procesů a nabízí nové možnosti snazší implementace.

Aktuální vylepšení produktu Infor LN jsou zaměřena na inovativní funkcionalitu pro opakovanou výrobu a řízení zdrojů. Řešení rovněž nabízí odvětvově-specifickou funkcionalitu pro klíčové vertikály, jako je například letecká či automobilová výroba. Infor LN nyní rovněž obsahuje specifické funkce zaměřené na podporu zákazníků v odvětví strojírenské výroby a high-tech. Nová verze je navíc bohatší o nové, vysoce estetické uživatelské rozhraní, které ještě dále posiluje funkčnost celého řešení.

Prostřednictvím sad Infor CloudSuite mají zákazníci také přístup k progresivním, odvětvově-specifickým analýzám s jedinečným rozhraním umožňujícím uživatelům zjednodušit práci s kritickými daty a metrikami. Využívá Infor ION a Infor Ming.le, tedy middleware a sociální technologie pro interní a externí komunikaci se zákazníky a dodavateli. Tyto inovace podporují globální procesy umožňující uživatelům vidět data v reálném čase kdykoliv a z jakékoliv lokality. Aplikace mohou být z řešení Infor LN spuštěny vzdáleně, což mj. dovolí poskytnout přístup potenciálním partnerům, dodavatelům a účastníkům společných projektů.

Zákazníci nyní budou mít možnost implementovat řešení Infor LN s nižšími náklady na vlastnictví (TCO) díky využití cloudového nasazení provozovaného na platformě Amazon Web Services (AWS) a měsíčního předplatného. Nemusejí pořizovat nové servery a další hardware, ani najímat nový IT personál.

"Firmy, které vyrábějí komplexní produkty, potřebují technologii s odvětvově-specifickými funkcionalitami, jež jsou intuitivní, uživatelsky přívětivé a mohou být implementovány rychle a s minimálními kapitálovými náklady," řekl Edward Talerico, ředitel pro odvětví a strategii ve společnosti Infor. "Naše společnost plní požadavky výrobních společností a jejich uživatelů tvorbou softwaru, který vylepšuje způsob jejich práce."

Nejnovější verze Infor LN je reakcí na zpětnou vazbu zákazníků a nabízí strategická vylepšení k tomu, aby podniky měly k dispozici moderní podnikovou aplikaci. Se specifickými funkcionalitami pro vertikály jako letecký průmysl, automotive, strojírenství a high-tech včetně poprodejních služeb mohou výrobní firmy přizpůsobit řešení svým jedinečným požadavkům. Dostupné jsou i samostatné komponenty pro spolupráci s dodavateli (Supplier Collaboration), řízení majetku a údržby (EAM) a konfigurační funkcionalita Configure Price Quote (CPQ) pro kompletní podporu procesů ve společnosti.

Produkty Infor CloudSuite využívají výhod a zkušeností platformy AWS a poskytují služby typu SaaS k vytvoření přístupu ke zdrojům dle aktuální potřeby a s automatizovanou škálovatelností integrovanou v aplikacích Infor. AWS poskytuje služby v 10 regionech, jsou dostupné ve 25 zónách a v 51 lokalitách Amazon CloudFront Edge.

O společnosti Infor

Infor vyvíjí elegantně vyhlížející podnikové aplikace s komplexní funkcionalitou a analytickými pohledy na vybraná odvětví, dodávané ve formě cloudových služeb. Se 14 000 zaměstnanci a zákazníky ve více než 200 zemích Infor automatizuje klíčové procesy pro nejrůznější odvětví včetně výroby, velkoobchodní distribuce, maloobchodu, oděvnictví, pohostinství, zdravotnictví a veřejného sektoru. Software Infor pomáhá eliminovat potřebu nákladných dodatečných úprav díky integrovaným specifickým funkcionalitám. Infor implementuje své cloudové aplikace primárně na cloudové platformě Amazon Web Services a open source platformách.


02.08.2016 - Miroslav Fribert - četlo 7610 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: