Diskuze

ERP QAD Enterprise Edition ve společnosti CoorsTek

Minerva se podílela na dokončení implementace ERP QAD Enterprise Edition v turnovském závodě společnosti CoorsTek v rámci mezinárodního projektu.

Minerva Česká republika oznamuje úspěšné dokončení implementace QAD Enterprise Edition (QAD EE) ve firmě CoorsTek v Turnově. V rámci mezinárodní implementace společnosti CoorsTek Minerva Česká republika poskytla místní jazykové prostředky k implementaci podnikového jádra ERP pro CoorsTek a podporovala celou implementaci školením uživatelů. ERP QAD v českém CoorsTek byl spuštěn v dubnu 2016.

CoorsTek je předním výrobcem speciální keramiky, s více než 50 výrobními závody a 6000 zaměstnanci po celém světě. Závod v Turnově vyrábí širokou škálu zakázkových keramických komponent včetně kohoutku RIPS a ventilů, neprůstřelných prvků, vysoce spolehlivých těsnění a komponentů pro automobilový průmysl. Část původní firmy DIAS Turnov byla založena v padesátých letech, součástí CoorsTek se stala v roce 2011, kdy společnost získala Saint-Gobain Advanced Ceramics.

Projekt zahrnoval implementaci ERP řešení QAD EE, modul QAD TMS (systém řízení přepravy) a integrovaný systém MES. Projektový tým složený ze zaměstnanců CoorsTek Turnov, CoorsTek Corporate a dvou partnerů (dodavatelé řešení): QAD a Minerva Česká republika. CoorsTek poskytl IT odborníky, kteří měli dohled nad projektem a korporátní experty, QAD zajistil řízení projektu a Minerva Česká republika byla zodpovědná za činnosti spojené s každodenní implementací. V průběhu celého projektu poskytla Minerva komplexní školení pro všechny zaměstnance v rámci daného časového harmonogramu. Systém byl plně spuštěný do ostrého provozu v dubnu jako druhá implementace v rámci mezinárodního projektu implementace QAD EE v CoorsTek.

"Projekt byl dokončen včas a v rámci dohodnutého rozpočtu. Členové týmu z Minervy pracovali velmi dobře s uživateli závodu v Turnově, stejně jako s korporátním mezinárodním týmem CoorsTek v USA. Minerva také poskytla poimplementační podporu související s přechodem na nový software QAD. Společnost CoorsTek vnímá implementaci QAD EE jako úspěšnou a oceňuje, že software dobře podporuje podnikové procesy, shrnul Darrell Wissel, IT Application Development Manager ve firmě CorrsTek.

Společnost Minerva je výhradním poskytovatelem podnikových aplikací firmy QAD v ČR a SR a působí také jako distributor QAD ve východní Evropě. Minerva je Silver Solution Provider společnosti Siemens (dříve Preactor International) připravená implementovat po celé Evropě.

Minerva ČR je organizace úzce orientovaná na zákazníka, která pomáhá výrobním a distribučním společnostem zlepšit jejich celkové řízení podniku s větší efektivností, kontrolou a produktivitou implementací informačních systémů. Minerva ČR je schopna svým zákazníkům nabídnout veškeré služby od instalace softwaru a poradenství až po systémovou integraci a e-business řešení světové třídy. Dlouholeté zkušenosti na trhu plánování podnikových zdrojů (ERP) a více než 150 společností užívajících informační systém QAD Enterprise Applications v České republice, na Slovensku, v Maďarsku, v Rumunsku, v Rusku, na Ukrajině a v Litvě potvrzují, že spokojenost zákazníka je pro Minervu ČR závazkem. www..


29.09.2016 - Alena Pribišová - četlo 7582 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: