Diskuze

JK Nástroje zvýší přesnost výroby s řešením Infor

Praha, 4. října 2016 - Infor, přední poskytovatel odvětvově zaměřených podnikových aplikací s elegantním vzhledem a cloudovou funkcionalitou, oznámil, že společnost JK Nástroje, výrobce přesných součástí a frézovacích nástrojů, uvedla do živého provozu nejnovější verzi informačního systému Infor CloudSuite Industrial (SyteLine). Implementace informačního systému, kterou realizovala společnosti ITeuro, partner firmy Infor v České republice, byla zahájena v lednu tohoto roku a trvala celkem šest měsíců.

Mimo standard systému, který byl naimplementován s minimálním počtem úprav, je součástí implementace i dodávka terminálového sběru dat (TSD) a nejnovější verze české lokalizace. V následujících měsících bude průběžně implementováno pokročilé plánování a rozvrhování (APS), včetně simulace na reálných datech.

Dále se plánuje využití funkcionality v rámci Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) pro vytváření datových pohledů, které zajistí managementu rychlejší přístup k přesným informacím o aktuálním stavu firmy. Hlavním očekáváným přínosem nasazení informačního systému včetně APS je především výrazné zpřesnění výroby, zvýšení dodavatelské spolehlivosti a sjednocení dat z různých aplikací do jednoho systému.

"Současné požadavky na trhu tlačí české výrobce k rychlejším dodávkám kvalitních produktů za konkurenceschopné ceny," řekl Ireneusz Kubies, Channel Manager ve společnosti Infor Česká republika. "Ve společnosti JK Nástroje došli k rozhodnutí, že všechny tyto požadavky lze dodržet pouze s moderním informačním systémem, který poskytne informace v reálném čase a kvalitní datové pohledy pro realizaci správných rozhodnutí. Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) je určitě řešením, které umožňuje současným výrobním výzvám efektivně čelit."

O společnosti JK Nástroje

Společnost JK Nástroje s.r.o. působí na trhu od roku 1996 a specializuje se na sériovou výrobu přesných součástí a výrobu frézovacích nástrojů. Hlavním předmětem činnosti společnosti je obrábění přesných dílů na tří, čtyř a pětiosých obráběcích centrech a výroba nástrojů na CNC bruskách.

O společnosti ITeuro

ITeuro je partnerem společnosti Infor na českém a slovenském trhu, který se zaměřuje na implementace a poradenství v oblasti ERP řešení Infor CloudSuite Industrial (SyteLine). ITeuro pomáhá průmyslovým podnikům ze segmentu diskrétní výroby dosahovat jejich obchodních cílů s využitím nástrojů pro pokročilé plánování a rozvrhování výroby, business intelligence a řízení vztahů se zákazníky (CRM). K jejím zákazníkům se řadí Česká zbrojovka, Krnovské opravny a strojírny, ISAN Radiátory a mnoho dalších.

O společnosti Infor

Infor vyvíjí elegantně vyhlížející podnikové aplikace s komplexní funkcionalitou a analytickými pohledy na vybraná odvětví, dodávané ve formě cloudových služeb. Se 14 000 zaměstnanci a zákazníky ve více než 200 zemích Infor automatizuje klíčové procesy pro nejrůznější odvětví včetně výroby, velkoobchodní distribuce, maloobchodu, oděvnictví, pohostinství, zdravotnictví a veřejného sektoru. Software Infor pomáhá eliminovat potřebu nákladných dodatečných úprav díky integrovaným specifickým funkcionalitám. Infor implementuje své cloudové aplikace primárně na cloudové platformě Amazon Web Services a open source platformách.


04.10.2016 - Miroslav Fribert - četlo 7504 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: