Diskuze

MND Gas Storage řídí údržbu s řešením Infor

Praha, 5. dubna 2017 - Infor, přední poskytovatel odvětvově zaměřených podnikových aplikací s elegantním vzhledem a cloudovou funkcionalitou, oznámil, že MND Gas Storage, dceřiná firma těžební společnosti MND a.s., implementovala řešení Infor EAM (Enterprise Asset Management) s cílem optimalizovat procesy údržby. Systém byl nasazen ve spolupráci se společnost Inseko, která je partnerem pro řešení Infor EAM na Slovensku a v České republice.

Jako společnost provozující vysoce komplexní infrastrukturu pro skladování plynu se v oblasti údržby potýkala s komplikacemi, které působilo papírové workflow. Údržbové práce se řešily prostřednictvím papírových pracovních příkazů nebo telefonicky, což bylo značně neefektivní.

Řešení Infor EAM přineslo plnou digitalizaci procesů a manažeři firmy mají nyní přesný přehled o údržbě v reálném čase. Techničtí pracovníci mohou efektivněji plánovat práce a personál údržby má k dispozici nástroje umožňující uživatelsky komfortní digitální zápis samotného výkonu.

Společnost tak získala plnou kontrolu nad náklady na údržbu provozovaných zařízení či náklady na náhradní díly, které nyní může optimalizovat a zvýšit svou konkurenceschopnost na trhu. Řešení je integrováno s existujícím ERP systémem. Společnost MND Gas Storage se tak zařadila k řadě firem z oblasti naftového a plynárenského průmyslu, které tento pokročilý EAM systém s úspěchem využívají.

"Rozhodli jsme se spolehnout v oblasti řízení údržby na moderní technologie, které dnes s využitím uživatelsky snadno ovladatelných nástrojů poskytují klíčovou podporu jak pracovníkům údržby v terénu tak podnikovému managementu," řekl Mario Tokoš, správce systému údržby ve společnosti MND Gas Storage. "Díky řešení Infor EAM jsme mohli přejít z papírového workflow na plně digitální podporu, která dává aktuální a ucelený přehled o údržbě našich zařízení a dokáže optimalizovat nejen procesy plánování a realizace servisních prací, ale i procesy nákupu a hospodaření s náhradními díly."

O MND Gas Storage

Akciová společnost Gas Storage je společností zabývající se výstavbou a provozováním podzemních zásobníků plynu s vysokou flexibilitou a plně automatizovaným systémem řízení. Patří do skupiny MND, která se zabývá průzkumem a těžbou uhlovodíků, vrtnými pracemi, obchodování s plynem a elektřinou a je největší českou těžební společností ropy a plynu s více jak stoletou tradicí.

O společnosti Inseko

Akciová společnost INSEKO je systémový integrátor řešící požadavky zákazníků v oblasti informačních systémů, s nimi souvisejících technologií a podnikových procesů. Na slovenském a českém trhu poskytuje implementační, školicí a konzultační služby pro podniky, které potřebují nástroje a zkušenosti k automatizaci přípravy údržbářských prací, redukci doby odstávky zařízení a pro celkové zvýšení produktivity práce v oblasti správy majetku. Od roku 1997 INSEKO dodává a nasazuje informační systémy pro řízení údržby Infor EAM od firmy Infor.

O společnosti Infor

Infor vyvíjí a dodává podnikový software s cloudovou funkcionalitou pro specifická odvětví. S 15 000 zaměstnanci a více než 90 000 zákazníky ve 170 zemích pomáhá Infor k obchodnímu rozvoji.


10.04.2017 - Miroslav Fribert - četlo 10787 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: