Diskuze

Minerva Česká republika oslavila 25 let od svého založení

V Brně, 13. července 2017 - Výhradní dodavatel podnikových aplikací QAD a obchodní partner společnosti Siemens PLM Software, Minerva Česká republika slaví 25 let od svého založení. 25 let Minerva buduje efektivní podniky v České republice.

Minerva Česká republika patří k významným dodavatelům podnikových aplikací v čele s ERP systémem QAD pro výrobní podniky. Aktuálně se umístila na 45. místě v žebříčku TOP 100 ICT společností v ČR, který vydává každoročně vydavatelství IDG. Minerva je stabilní společností a důvěryhodným partnerem pro své zákazníky.

"Minerva je středně velká a stabilní firma. Za uplynulých 25 let jsme implementovali ERP systém QAD do více než 200 firem. V loňském roce jsme zaznamenali mírný nárůst a uzavřeli jsme zajímavé zakázky jak v České republice, tak v rámci mezinárodních projektů v zahraničí. Mezi naše obchodní partnery patří silné nadnárodní společnosti QAD a Siemens PLM Software. Jejich podnikové aplikace implementujeme ve výrobních společnostech a poskytujeme následnou podporu," uvedl Petr Koptík, obchodní ředitel a předseda představenstva společnosti Minerva Česká republika, a.s. "Velmi si vážíme přízně našich zákazníků a věříme, že naše spolupráce bude trvat i nadále," dodal.

Minerva ČR pomáhá výrobním společnostem řídit jejich podnikové procesy a pomáhá podnikům k vyšší efektivitě. Jako člen automobilové asociace ODETTE a jediná společnost v ČR už 10 let poskytuje dodavatelům automobilového průmyslu školení a audity globálního standardu MMOG/LE. Mezi zákazníky společnosti Minerva patří například Bioveta, Colorlak, Fuji Koyo Czech, IG Watteeuw, Hamé, KORADO, Madeta, Obaly Morava, Retigo, Tescan Orsay Holding, TOS Varnsdorf, Unex, United Bakeries a VOP CZ.

Při slavnostním galavečeru k 25. výročí konaném v červnu na brněnské hvězdárně předal předseda představenstva Minervy ČR ocenění zákazníkům především za vynikající spolupráci. Ceny byly uděleny společnosti Colorlak, United Bakeries, Unex, IG Wateeuw ČR a EPCOS OHG.

"Minerva je klíčovým partnerem v regionu EMEA a je mi potěšením, že mohu celému jejímu týmu popřát k tak významnému výročí," řekl Jean-Claude Walravens, Senior Vicepresident společnosti QAD v regionu EMEA. "Během naší spolupráce jsme Minervě udělili několik ocenění QAD za rychlou implementaci a cen Distributor roku v celkovém hodnocení všech distributorů v EMEA. Chtěl bych poděkovat za vynikající partnerství a vyjádřit přání mnoho dalších let vzájemné spolupráce a spokojených zákazníků."

Společnost Minerva Česká republika

Minerva ČR je výhradním dodavatelem podnikových aplikací firmy QAD Inc. v České a Slovenské republice. Minerva dodává v rámci Evropy již dvě desítky let řešení pro zdokonalené plánování výroby (APS) SIMATIC IT Preactor od společnosti Siemens PLM Software. Minerva pomáhá řídit výrobní podniky s větší efektivitou, kontrolou a produktivitou. Nabízí svým zákazníkům veškeré služby od instalace softwaru, poradenství, systémovou integraci až po cloudové řešení.


14.07.2017 - Alena Pribišová - četlo 7543 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: