Diskuze

Pozvánka na přednášku Martina Illnera, generálního ředitele Oracle Czech

Dne 18. listopadu 2004 pořádá CVIS přednášku Martina Illnera, generálního ředitele Oracle Czech. Pan Illner bude hovořit o trendech v oblasti podnikových informačních systémů a o pozici společnosti Oracle na českém i světovém trhu. Nebudou chybět ani zajímavé případové studie a ukázky, s nimiž ve svém příspěvku vystoupí Ondřej Tomas, Solution Sales Manager ze společnosti Oracle Czech.

Přednáška se koná ve čtvrtek, 18. listopadu, od 13.00 v prostorách Auly Academia Centra, Mostní ul., Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Pro všechny členy ČSSI je vstup na přednášku zdarma.

Vaši účast na přednášce, prosím, potvrďte registrací ZDE.

Program vystoupení

13.00-14.00

Trendy podnikových informačních systémů, pozice společnosti Oracle na českém i světovém trhu, strategická partnerství společnosti Oracle, možnosti využití produktů Oracle.

Martin Illner, generální ředitel Oracle Czech

14.00-15.00

Případové studie implementací Oracle E-Business Suite v České republice, praktické ukázky z aplikací.

Ondřej Tomas, Solution Sales Manager Oracle Czech

15:00-15:30

Diskuze

Představení přednášejících

Martin Illner, nar. 1967, vyrůstal od svých dětských let v USA, kam s ním emigrovali jeho rodiče. Studoval vojenskou akademii West Point, právo v Americe a ve Francii. Studoval i MBA v New Yorku na Columbia Business School. Do České republiky se vrátil před osmi lety. Ředitelem české pobočky Oracle se stal v září 2003.

Do společnosti Oracle přišel s bohatými profesními zkušenostmi z mnoha oblastí. Svou kariéru začal jako strategický konzultant ve společnosti Bain & Company v Ženevě a poté působil ve společnosti McKinsey & Company v Praze. Na těchto pozicích zodpovídal za klienty známých jmen jako například Digital Equipment, Hewlett-Packard, Cable & Wireless, ESEC a Hilti.

Další zkušenosti sbíral z oblasti rizikového kapitálu ve společnostech Winslow Partners a GIMV/Spare, kde se podílel na realizaci high-tech projektů. Je také spoluzakladatelem několika internetových společností jako například regionální online aukce vatera.com či post.sk, post.bg a post.ro.

Ondřej Tomas, nar. 1974, vystudoval VŠE v Praze, obor národní hospodářství a obchodní podnikání. Svou profesní kariéru začal ve vydavatelství časopisu The Prague Tribune, kde měl na starosti koordinaci prodejních a marketingových aktivit, další zkušenosti sbíral ve společnosti InterCom Praha, kde měl na pozici Account Managera na starosti vývoj komunikační strategie pro ČSOB, a v Českém Telecomu, kde zastával funkci Loyalty Program Manager.

Do společnosti Oracle nastoupil roku 2001 a nyní pracuje na pozici Solutions Director. Ve své funkci je odpovědný za aktivity presales oddělení, které zákazníkům poskytuje konzultace ve fázi výběru vhodných řešení informačních systémů.


31.10.2004 - Hana Klčová, Marta Lipovská - četlo 23142 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: