Diskuze

Registrace a program konference Databázový svět 2005

Za necelý měsíc proběhne další ročník konference Databázový svět. Opět se bude konat ve Zlíně, na Univerzitě Tomáše Bati. Letošním tématem jsou moderní databázové architektury. Následující pozvánka přináší základní informace o programu a zahajuje také online registraci účastníků.

Program letošního ročníku Databázového světa zahrnuje řadu přednášek zaměřených jak teoreticky, tak i prakticky. V současné chvíli dolaďujeme poslední detaily související s pořadím přednášek - snažíme se vyjít všem přednášejícím vstříc a současně maximálně zachovat ideální sled programu.

Již dnes vám ale můžeme prozradit některé přednášející a jejich prezentace. Podrobný program na čtvrtek 1. prosince 2005 bude zveřejněn v průběhu tohoto týdne.

Na co se můžete těšit?

Slavomír Skopalík ze společnosti ElektLabs vás seznámí s problémy, které nejčastěji brání přechodu na nejnovější databázové architektury a Michal Tomek ze společnosti InterSystems se zaměří na výhody a nevýhody architektury post-relačních databází.

Jan Musil ze společnosti IBM bude hovořit o architektuře SQL optimalizátoru v databázové platformě Informix a Jaroslav Šmarda zastupující společnost Vema představí nativní databázi vyvinutou právě ve Vemě.

V rámci dalších přednášek představí David Krch ze společnosti Oracle architekturu bezpečnostních mechanismů v Oracle Database 10g a Petr Maňas ze společnosti LCS International pohovoří o skrytých trendech ve vývoji ITC v návaznosti na databázové technologie. Chybět nebude ani Pavel Císař, který se zaměří na různé implementace souběžného zpracování transakcí.

Uvedené přednášky nejsou vše, co vás na konferenci potká. Nedočkavým do začátku příštího týdne můžeme ještě prozradit, že nebude chybět přednáška Petra Rektoryse či Michaela Juřeka. Jestlipak odhadnete, na jaké téma budou tito dva přednášející hovořit?

Jak vidíte, program bude opravdu pestrý a důležitou informací je i fakt, že také letos bude vstup na celodenní konferenci ZCELA ZDARMA, a to včetně oběda a občerstvení. Podmínkou je pouze REGISTRACE. Budete-li mít jakékoli problémy s registračním formulářem, kontaktujte nás, prosím, na adrese dbs2005reg@dbsvet.cz.


07.11.2005 - Marek Kocan - četlo 26326 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: