Diskuze

CVIS připravuje mezinárodní konferenci Svět informačních systémů 2006

Dovolte, abychom Vám oznámili, že Centrum pro výzkum informačních systémů tento týden zahájilo kampaň k nadcházejícímu 3. ročníku mezinárodní konference Svět informačních systémů 2006. Konference se koná 10. - 11. dubna ve Zlíně, na Univerzitě Tomáše Bati. Do 27. ledna 2006 můžete zasílat abstrakty vašich příspěvků.

Nad konferencí převzal záštitu Jiří Paroubek, předseda Vlády České republiky. Svá vystoupení již přislíbilo několik významných osobností, jako například Piotr Kozlowski, prezident IFS CEE, Gordon Knowles, viceprezident SSA Global EMEA, František Kostka, generální ředitel Siemens Business Services ČR, Martin Bednár, generální ředitel SAP ČR, Martin Illner, generální ředitel Oracle Czech, Jiří Hejduk, generální ředitel IDS Scheer ČR nebo Peter Trawnicek, ředitel Microsoft Business Solutions CEE.

Konference je koncipována jako setkání odborné veřejnosti se členy a partnery Centra pro výzkum informačních systémů. Programově je zaměřena na využití moderních informačních systémů a technologií k podpoře konkurenceschopnosti českých podniků. Akcentuje systémové propojení IS/ICT na manažerské rozhodování a řízení výrobních a logistických procesů. Konference přinese diskusi nad aktuálními trendy, problémy zákaznických organizací a přípravou vzdělaných a motivovaných lidí schopných efektivně využít moderní IS/ICT.

Konference je tématicky rozdělena do následujících sekcí:

Svět praxe a znalostí - diskuse nad nejnovějšími trendy v rozvoji IS/ICT a řízení firem s důrazem na potřebu vzdělaných a motivovaných lidí z řad absolventů vysokých škol.

Svět ekonomiky a managementu - zaměřený na zpracování manažerských informací a ekonomické souvislosti v podnikových informačních systémech včetně hodnocení návratnosti investic do IS/ICT.

Svět výroby a logistiky - orientovaný na moderní trendy a praktické poznatky z implementace a řízení informačních systémů podporujících logistiku, plánování a řízení výroby.

Svět malých a středně velkých firem - specializovaný na nabídku softwarových řešení pro SME trh a možnosti jejich financování ze strukturálních fondů Evropské unie.

Veškeré další informace včetně šablony pro abstrakt, důležitých termínů, kontaktů a přihlašovacího formuláře naleznete na stránkách konference.


11.12.2005 - Roman Bobák, Petr Sodomka, Jaromír Habáň - četlo 22801 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: