Diskuze

Zveme vás na QI ROADSHOW 2007

Společnosti Melzer a DC Concept vás srdečně zvou na seminář "Jak vybrat a úspěšně naimplementovat informační systém" konaný v rámci akce QI ROADSHOW 2007. Akce proběhne 6. 6. 2007 v Praze v hotelu INOS a 12. 6. 2007 v Brně v hotelu ATLANTIS.

Cílem semináře je seznámit účastníky s problematikou výběru, implementace a zabezpečení rutinního provozu firemního informačního systému. Ukážeme Vám, jak nejlépe nalézt rovnováhu mezi skutečnými potřebami firmy a možnostmi, které jim moderní informační systémy nabízí.Seminář je určen především pro vedoucí pracovníky, kteří plánují či stojí před rozhodnutím pořízení či změny stávajícího informačního systému.

Seminář se uskuteční dne 6. června 2007, od 10:00 do 15:00 hod., v prostorách hotelu INOS, Sinkulova 23, Praha 4 – Podolí, dále pak 12. června, od 9:30 do 15:00 hod., v prostorách hotelu ATLANTIS, Rozdrojovice 177, Brno – venkov.

Registraci můžete provádět prostřednictvím formuláře umístěného na adrese www.melzer.cz/registrace nebo na telefonním čísle +420 588 500 111.

Účast na semináři je zdarma.

O společnosti Melzer

Společnost Melzer je zákaznicky orientovaná a dynamicky se rozvíjející společnost, s více jak desetiletou tradicí. Aktivní práce, bohaté zkušenosti a množství realizovaných projektů řadí společnost Melzer mezi úspěšné a prosperující firmy v oboru informačních technologií. Společnost působí na českém trhu z Prahy, Brna a Prostějova, své zákazníky má také na Slovensku.

Společnost Melzer nabízí a poskytuje zákazníkům promyšlená a nadčasová řešení podpořená komplexními službami. Stěžejním produktem společnosti Melzer je komplexní řešení IS QI, opírající se o výjimečnou a technologicky vyspělou aplikaci QI - první elastický informační systém. Bližší informace lze nalézt na www.melzer.cz

O společnosti DC Concept

Akciová společnost DC Concept zaujímá přední místo mezi středoevropskými společnostmi zabývajícími se vývojem software. Je autorem několika špičkových objektových technologií, kterými vytyčuje nové progresivní směry v oblasti vývoje vícevrstvých objektových databázových aplikací.

Konkrétním výsledkem tohoto přístupu, a v současnosti i stěžejním produktem, je objektový informační systém QI s integrovaným CASE nástrojem pro vývoj a modifikaci aplikací - QI Builderem. Produkt QI je vyvíjen od roku 1996, k jeho používání již byly poskytnuty stovky licencí. Bližší informace lze nalézt na www.dcconcept.cz


31.05.2007 - Eva Abrahámová - četlo 26549 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: