Diskuze

Platforma Ensemble získala nejvyšší ocenění agentury KLAS

Česká republika, Praha - Společnost InterSystems Corporation dnes oznámila, že její platforma pro rychlou integraci InterSystems Ensemble byla za rok 2008 vyhodnocena jako nejlepší nástroj pro tvorbu rozhraní (interface engine) ve zdravotnictví. Posouzení dodavatelů v této oblasti každoročně provádí agentura KLAS, přední autorita v průzkumu a hodnocení technologií pro zdravotnictví. Ve své nejnovější výroční výzkumné zprávě Top 20 Best in KLAS Awards: Software and Professional Services, která sleduje tisíce poskytovatelů zdravotní péče v USA a Kanadě, agentura KLAS umístila platformu InterSystems Ensemble na nejvyšší příčku již třetím rokem po sobě.

InterSystems Ensemble je vysoce výkonná softwarová platforma a pokročilý systém pro zpracování zpráv (messaging engine). Používá se pro vývoj a integraci aplikací klíčových pro provoz podniku, umožňuje zhodnotit předchozí investice do softwaru pomocí kompozitních aplikací a lze s ním vytvořit podnikovou sběrnici služeb (Enterprise Service Bus) či systém orientovaný na služby (Service Oriented Architecture). Projekty založené na Ensemble jsou nasazovány ve zdravotnických, komerčních a vládních organizacích po celém světě, aby řešily mnoho náročných integračních problémů v komunikačním standardu HL7. Ensemble je též součástí některých světově nejznámějších projektů pro vývoj národních registrů zdravotních záznamů.

Agentura KLAS při posuzování dodavatelů hodnotí například kvalitu produktů, jejich implementaci a poskytované služby a podporu. Všichni dotazovaní uživatelé, kteří implementovali Ensemble, uvedli, že by si tento produkt koupili znovu. Z dalších údajů agentury KLAS vyplývá, že všichni respondenti by Ensemble doporučili svým partnerům.

"Těší nás, že zdravotnické organizace, které se zúčastnily průzkumu agentury KLAS, již třetí rok po sobě vyhodnotily platformu InterSystems Ensemble jako nejlepší nástroj pro tvorbu rozhraní," řekl Paul Grabscheid, viceprezident InterSystems pro strategické plánování. "Uvědomujeme si však zároveň, že nás toto ocenění zavazuje, abychom i nadále přinášeli technologické inovace a poskytovali služby na nejvyšší úrovni. Společnost InterSystems je odhodlána naplnit tato očekávání a uspokojovat požadavky na informační technologie, které jsou pro přední zdravotnické organizace na celém světě stále klíčovější."

O společnosti InterSystems

InterSystems Corporation patří mezi světové lídry v oblasti softwarových technologií. Sídlí v Cambridge v americkém státu Massachusetts a má pobočky ve 22 zemích. InterSystems dodává inovativní produkty, které umožňují rychlý vývoj, implementaci a integraci podnikových aplikací. InterSystems Caché je vysoce výkonná objektová databáze, která umožňuje vytvářet rychlejší a škálovatelnější aplikace. InterSystems Ensemble je platforma pro rychlou integraci a vývoj, která obohacuje aplikace o nové funkce a umožňuje jejich propojení. InterSystems HealthShare je platforma pro nejrychlejší vývoj regionálních a celostátních zdravotnických informačních systémů. InterSystems DeepSee je software, který do transakčních systémů přidává vestavný nástroj pro Business Intelligence fungující v reálném čase, což umožňuje činit lepší rozhodnutí spojená s řízením firmy. InterSystems je hlavním světovým dodavatelem databázových a integračních technologií pro zdravotnické aplikace. Produkty InterSystems využívají tisíce velkých nemocnic a laboratoří, včetně všech 19 nejlepších amerických nemocnic podle hodnocení U. S. News and World Report.

O agentuře KLAS

Agentura KLAS se specializuje na monitorování a hodnocení produktů a činnosti dodavatelů v odvětví zdravotnictví. Cílem KLAS je zlepšit situaci na trhu pomocí nezávislého hodnocení práce dodavatelů, které je určeno partnerům, konzultantům, investorům a prodejcům v oblasti zdravotní péče. Ve spolupráci s manažery z více než 4 500 nemocnic a 2 500 dalších zdravotnických zařízení přináší KLAS aktuální zprávy, trendy a statistiky, které poskytují důkladný přehled o činnosti dodavatelů v tomto oboru. KLAS hodnotí činnost dodavatelů softwaru, odborných služeb a lékařského vybavení.


11.02.2009 - Iveta Přidalová - četlo 8073 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: