SappyCar: ERP řešení pro automobilový průmysl

SAP je již po mnoho let světovou jedničkou mezi podnikovými informačními systémy. Tak je i vnímán laickou veřejností, která často dělí IT řešení na ty, které nesou tuto značku a "ty ostatní". Systémy SAP dominují především v nadnárodních korporacích a velkých organizacích veřejné a státní správy. Na bázi "velkého ERP produktu" SAP Business Suite jsou však úspěšně rozvíjena také oborová řešení pro středně velké výrobní a obchodní firmy, které pod názvem SAP Business All-in-One budují a implementují téměř výhradně partnerské organizace. Jednu z nejvýznamnějších na českém trhu, společnost Aimtec a její produkt SappyCar, si představíme v 18. díle našeho pravidelného seriálu.

O seriálu Informační systémy pro české podniky

Cílem našeho seriálu je nabídnout čtenářům - manažerům, potenciálním uživatelům - hodnotnou informaci o možnostech moderních informačních systémů a dílčích IT řešení, která jsou nabízena na českém a slovenském trhu. Jednotlivé díly budou vznikat na základě osobní prezentace daného řešení dodavatelskou společností, dotazování k této prezentaci týmem CVIS a konfrontace se stávajícími uživatelskými organizacemi. Rozhodující pro uveřejnění tedy bude kvalita informací, nikoliv kvantita mnoha nepřesných údajů, jak tomu často v odborných periodicích bývá.

Každý produkt bude možné po určité době aktualizovat a doplňovat odkazy na případové studie či jiné důležité související články.

Přihlašovat vaše produkty k prezentaci a seznámit se s podmínkami zpracování a uveřejnění můžete na e-mailové adrese info@cvis.cz.


01.12.2010 - Petr Sodomka, Dagmar Šulová