CVIS mění své pracoviště a představuje aktivity pro rok 2011

Dovolte, abychom vám oznámili, že Centrum pro výzkum informačních systémů - odborná sekce České společnosti pro systémovou integraci mění své mateřské pracoviště. Od 1. ledna 2011 budeme působit na Fakultě podnikatelské, Vysokém učení technickém v Brně. Při této příležitosti rovněž představujeme aktivity, které plánujeme pro rok 2011.

Po sedmi letech úspěšného působení na Univerzitě Tomáše Bati se Centrum pro výzkum informačních systémů, stejně jako naše nejprestižnější akce, mezinárodní konference Svět informačních systémů, stěhuje do Brna. CVIS bude nadále pracovat na Vysokém učení technickém v Brně, Fakultě podnikatelské.

Naším mateřským pracovištěm se stává Ústav informatiky, na němž budeme pokračovat v naší dlouhodobé výzkumné činnosti v oblasti podnikových aplikací, v pedagogické práci v rámci studijního programu Systémové inženýrství a informatika a přípravě (školení) studentů doktorského studijního programu Ekonomika a management.

Nová adresa CVIS pro tištěnou korespondenci je následující:

CVIS - odborná sekce ČSSI
Slunečná 4552
760 05 Zlín

Prosíme, nezasílejte již žádnou korespondenci na adresu Univerzity Tomáše Bati.

Všechny elektronické adresy zůstávají i nadále v platnosti.

Naše hlavní aktivity plánované pro rok 2011 jsou tyto:

Chtěli bychom poděkovat všem stávajícím kolegům, partnerům a členům za jejich podporu a spolupráci a těšíme se, že budeme v našich aktivitách společně pokračovat s úspěchem také na našem novém působišti.


10.12.2010 - Petr Sodomka, Hana Klčová, Dagmar Šulová