Zveme vás na semináře společnosti Melzer

Společnost Melzer vás srdečně zve na semináře týkající se řízení projektů: S QI už tužku k řízení projektů potřebovat nebudete, a dále na semináře zaměřené na výběr informačního systému: Dotace schválena - aneb jak využít dotací při implementaci nového informačního systému.

Zakládáte a realizujete projekty? Je pro Vás náročné uhlídat všechny termíny? Plánujete kapacity? Je pro Vás důležitý cash flow? Požadujete napojení na externí dokumenty přes obecné přílohy? Potřebuje propojit docházková data s výkazy práce? Je pro Vás důležité mít veškerá data v jednom komplexním systému?

Pak právě pro Vás připravuje společnost Melzer březnová setkání s názvem: S QI už tužku k řízení projektů potřebovat nebudete!

Místo a datum konání:

22. března 2011 v Brně
23. března 2011 v Olomouci
30. března 2011 v Praze

Účast na akci je zdarma.

Program akce a více informací získáte zde.

Mediální partner akce:

SystemOnLine
CRM portál
CVIS

Chystáte výběrové řízení, vybíráte dodavatele IS a nevíte jak na to? Nemáte představu o tom, co obnáší implementace nového informačního systému? Chcete získat více informací o úskalích výběrového řízení?

Pak právě pro Vás připravuje společnost Melzer březnová setkání s názvem: DOTACE SCHVÁLENA - aneb jak využít dotací při implementaci nového informačního systému

Místo a datum konání:

15. března 2011 v Praze (Hotel Olšanka, Táboritská 23)
24. března 2011 v Brně (Hotel Avanti, Střední 549/61)

Účast na akci je zdarma.

Program akce a více informací získáte zde.

Mediální partner akce:

SystemOnLine
CRM portál
CVIS

O společnosti Melzer

Společnost Melzer poskytuje služby související s informačními systémy především v segmentech výroby, obchodu, služeb a dalších specifických oborů, jako například ve vodárenství. Téměř dvacetiletá aktivní práce a množství realizovaných projektů ji řadí mezi úspěšné firmy v oboru informačních technologií.

I letos získala společnost Melzer nejvyšší ocenění od akciové společnosti DC Concept, tvůrce prvního elastického informačního systému QI. Potvrdila tak pozici největšího implementačního partnera tohoto IS.

V září 2009 společnost Melzer úspěšně prošla dohledovým auditem podle aktualizované normy ISO 9001:2008.


01.03.2011 - Eva Abrahámová