Konference - Systémová integrace 2003

Ve dnech 16. a 17. června proběhne v Praze v paláci Žofín 11. ročník mezinárodní konference Systémová integrace 2003 s podtitulem Řízení podniků a institucí v digitální ekonomice.

Letošní konference reaguje především na změny a posuny systémové integrace. Hlavními tématy SI 2003 jsou integrace ERP a CRM řešení, řízení znalostí, řízení dodavatelských řetězců, právní souvislosti informačních systémů, portály, technologické trendy vývoje podnikových IS a trh služeb v oblasti IS/ICT.

Velkou pozornost letos konference věnuje problematice malých a středních firem, a to jednak v samostatné sekci s názvem "Pomohou IS rozvoji malých a středních podniků?", ale také v některých přednáškách legislativní sekce. Obě sekce jsou zařazeny do 2. konferenčního dne a organizátoři konference nabízejí zájemcům speciálně o tuto problematiku možnost zúčastnit se konference pouze tento den za snížené vstupné.

Další informace o hlavním i doprovodném programu, nabídce ubytování, kontaktech a on-line přihlášku naleznete na adrese http://si.vse.cz .


30.05.2003 - Hana Hůrková