Pozvánka na seminář Plánování výroby - rychle, levně, včas

Společnosti Altec a inSophy zvou své zákazníky na seminář Plánování výroby - rychle, levně, včas. Seminář Vás seznámí s dynamickým plánováním výroby, přesvědčíte se, že zaplánovat i zdánlivě nerealizovatelnou zakázku nemusí být až takový oříšek. Dozvíte se, jak rychle lze vyřešit nenadálou situaci v oblasti výroby, jak snadno můžete zlepšit proces plánování, a jak díky tomu ušetřit Váš čas i Vaše peníze.

Zveme vás na seminář s názvem Plánování výroby – rychle, levně, včas se koná ve středu 8. června 2011 v Penzionu za vodou ve Dvoře Králové nad Labem.

Program:

9:00 Prezence
9:00 – 9:15 Zahájení, úvodní slovo

9:15 – 11:30 Hlavní program
- Řešení výrobního imperativu "Rychle, Levně, Včas"
- Ukázka systému inPlan (SW řešení pro pokročilé plánování)
- Možnosti a postup nasazení

11:30 – 12:15 Oběd

12:15 – 12:45 InPlan, více než nadstavba MRP
12:45 – 13:15 Referenční příběh – přínosy plánování výroby v praxi

13:15 Diskuse, dotazy, individuální jednání se zájemci

Registrace je bezplatná. Registrujte se nejpozději do 15.5. 2011 na adresu eva.ricarova@altec.cz nebo na telefonním čísle 734 360 555 (kontaktní osoba Eva Říčařová).

Během semináře Vám bude poskytnuto občerstvení a oběd.

Místo konání: Penzion za vodou (areál sídla společnosti Altec), Poděbradova 2014, Dvůr Králové nad Labem.

O společnosti Altec

Akciová společnost Altec je česká softwarová společnost založená v roce 1991. Zabývá se vývojem a dodávkami podnikových informačních systémů včetně jejich implementace a servisu. Tým společnosti tvoří více než 55 vysoce kvalifikovaných odborníků s dlouholetými zkušenostmi. Altec vyvíjí a dodává vlastní sadu podnikových aplikací pro řízení výroby, obchodu, ekonomiky a financí, mezd, personalistiky, systémy pro podporu rozhodování (BI), ale je rovněž distributorem a implementačním partnerem dalších významných světových výrobců IT technologií a podnikových informačních systémů, společností IFS, Oracle a DCC.

O společnosti inSophy

Společnost inSophy fungující původně od roku 2003 jako tzv. znalostní ateliér, vyvíjí a implementuje nestandardní a analyticky náročná matematicko-softwarová řešení. V současné době se zaměřuje na optimalizaci a zlepšování výrobního plánování. Díky know-how v oblastech matematiky, softwarového inženýrství a business modelování byl vyvinut software inPlan patřící do rodiny plánovací technologie APS (Advanced Planning and Scheduling).


06.05.2011 - Romana Lárová