Altec oslavil 20. výročí svého působení na trhu ERP

Společnost Altec oslavila již 20. výročí svého založení. V rámci slavnostního večera se sešli zákazníci a obchodní partneři společnosti z celé republiky. Bohatý kulturní a společenský program přinesl řadu příležitostí k udržení stávajících i navazování nových obchodních kontaktů.

Místem konání oslav 20. výročí založení společnosti Altec se stalo nově vybudované kulturní a společenské centrum UFFO v Trutnově. Účastníky akce přivítal František Čulík, generální ředitel společnosti Altec, který ve svém úvodním slovu krátce shrnul historii společnosti a poděkoval za spolupráci zákazníkům i obchodním partnerům. V úvodním slovu zazněla také vzpomínka na Jiřího Rösela, spoluzakladatele společnosti Altec, který se letošních oslav již bohužel nemohl zúčastnit.

František Čulík při svém uvítacím proslovu
(Klikněte na obrázek pro zvětšení)

Účastníci setkání poté zhlédli divadelní představení v podání herců divadla Palace, po kterém se již naplno rozproudila večerní společenská zábava. Akce tak byla vítanou příležitostí k neformálním setkáním, výměně zkušeností, sdílení a předávání informací a také k poděkování zaměstnancům společnosti Altec.

Pohled do sálu - divadelní představení
(Klikněte na obrázek pro zvětšení)

"Slavnostní večer k 20. výročí založení naší společnosti se vydařil po všech stránkách. Skvělé kulturní představení, kultivované prostředí moderního trutnovského divadla UFFO, řada významných hostů, vynikající organizace. Děkuji všem, kteří přijali naše pozvání a přispěli k velmi příjemnému průběhu celé akce. Velký dík samozřejmě patří našim partnerům a všem, kteří se podíleli na organizaci. Proběhla zde řada osobních setkání, ze kterých jsme si odnášeli mnoho milých dojmů, ale především přesvědčení, že naše práce, kterou odvádíme ve prospěch zákazníků, je oceňovaná a má smysl. Je to pro nás velkým uznáním a současně povzbuzením pro další práci," uvedl František Čulík, generální ředitel společnosti Altec.

Společnost Altec je silným, zkušeným a spolehlivým dodavatelem IT technologií a informačních systémů pro podnikovou sféru. Významnou a stále dodržovanou hodnotou společnosti je snaha o co největší stabilitu, která je významná jak z pohledu smluvních vztahů a cenové politiky, tak i z pohledu pracovního týmu, který se ve společnosti postupně vytvořil. Tato stabilita a dlouhodobost je významnou a potřebnou protiváhou k rychlému vývoji a neustálým změnám v oblasti technologií, procesů a metodiky. Vztahy se zákazníky a partnery se tak v řadě případů v průběhu let přeměnily na dlouholetá partnerství a v některých případech i na osobní přátelství.

Partnery akce byly společnosti: IFS Czech, CVIS Consulting, Oracle, DNS, HP.

O společnosti Altec

Akciová společnost Altec je česká softwarová společnost založená v roce 1991. Zabývá se vývojem a dodávkami podnikových informačních systémů včetně jejich implementace a servisu. Tým společnosti tvoří více než 55 vysoce kvalifikovaných odborníků s dlouholetými zkušenostmi. Altec vyvíjí a dodává vlastní sadu podnikových aplikací pro řízení výroby, obchodu, ekonomiky a financí, mezd, personalistiky, systémy pro podporu rozhodování (BI), ale je rovněž distributorem a implementačním partnerem dalších významných světových výrobců IT technologií a podnikových informačních systémů, společností IFS, Oracle a DC Concept.


02.06.2011 - Petra Všetečková