Zveme vás na odbornou konferenci HR Mission

Společnost KS - program vás srdečně zve na odbornou konferenci s názvem HR Mission (is possible). Předmětem jednotlivých přednášek a workshopů bude podpora vzdělávání a rozvoje zaměstnanců, Business Proces Management, EFQM, personální a mzdové poradenství, agenturní zaměstnávání, informační systémy, sledování výkonu, outsourcing mezd, personalistiky, IT a služeb a další témata.

Zveme vás na odbornou konferenci s názvem HR Mission (is possible), která se bude konat v úterý 16.října 2012 od 10.00 - 17 hodin v konferenčním centru CITY v Praze na Pankráci, Na strži 1676/63, Praha 4.

Účelem konference představit účastníkům doposud nevídané řešení řízení lidských zdrojů spočívají v propojení služeb a systémů tak, aby se personalisté a HR manažeři mohli zabývat již jen tvorbou strategií a finanční manažeři a ředitelé firem měli o starost(i) méně. Předmětem jednotlivých přednášek a workshopů pak bude podpora vzdělávání a rozvoje zaměstnanců, Business Proces Management, EFQM, personální a mzdové poradenství, agenturní zaměstnávání, informační systémy, sledování výkonu, outsourcing mezd, personalistiky, IT a služeb a další témata. Cílem konference je ukázat společná řešení vedoucí k efektivní práci s lidským kapitálem a zejména k úsporám nákladů na tuto oblast.

Konference by měla být dostupná široké odborné veřejnosti. Tomu jsou přizpůsobeny ceny vstupného pro účastníky.

Hlavními benefity Vaší účasti by mělo být:

• Zjistit možnosti úspor nákladů a zvýšení efektivity Vaší společnosti v oblasti práce se zaměstnanci
• Najít cestu k propojení interních HR systémů a dodavatelsky poskytovaných služeb při snížení nákladů
• Z praktických příkladů získat ověřené náměty pro řízení lidských zdrojů
• Diskutovat s kolegy z oboru o jejich zkušenostech a přínosech při nasazení uceleného systému lidských zdrojů zahrnujícího propojení služeb a systémů

Na konferenci se prosím přihlašujte prostřednictvím webového formuláře, který naleznete ZDE.

Více podrobností naleznete v pozvánce nebo na webové adrese www.hrmise.cz.


03.09.2012 - Adam Krytinář