Zveme vás na setkání uživatelů IFS Aplikací

Společnost IFS Czech si dovoluje srdečně pozvat zájemce na tradiční Setkání uživatelů IFS Aplikací, které se uskuteční 30. - 31. října 2012 v Hotelu SKI Nové Město na Moravě.

Společně s našimi zákazníky jsme pro Vás připravili řadu zajímavých příspěvků, ve kterých jsme se zaměřili především na praktické využití IFS Aplikací. Jako každý rok Vám představíme i aktuální novinky, tentokrát novou generaci IFS Aplikací, ve verzi 8. Samozřejmě budete mít možnost konzultace s našimi odborníky i prakticky se seznámit s demoverzí.

Přijeďte již 30. 10. 2012, prožijte s námi večer plný zábavy, jehož součástí bude bohatý raut, vinotéka plná excelentních vín se sommeliérem, který Vás všemi víny provede. Nevšední hudební zážitek k poslechu i tanci zajistí skupina Las Vegas se svou kostýmovou show. Samozřejmě můžete využít také všech sportovních a relaxačních možností, které Hotel SKI v Novém Městě na Moravě nabízí.

Pozvánku, společně s podrobným programem tohoto setkání naleznete zde. Svou účast na setkání prosím potvrďte vyplněním registračního formuláře.

Těšíme se na setkání s Vámi.


03.10.2012 - Eva Říčařová