Zveme vás na seminář Jak pomáhat českým firmám při přechodu do cloudu?

Česká společnost pro systémovou integraci (ČSSI) ve spolupráci s katedrou informačních technologií VŠE v Praze si Vás dovolují pozvat na odborný seminář "Jak pomáhat českým firmám a institucím při přechodu do cloudu?", která se koná ve čtvrtek 12. prosince 2013.

Odborný seminář Jak pomáhat českým firmám a institucím při přechodu do cloudu? se uskuteční dne 12. prosince 2013 od 9:00 do 14:00 h (registrace od 8:30 h), na VŠE v Praze, nám. W. Churchilla 4, Praha 3, Žižkov, zasedací místnost rektora č. dv. 169 (nová budova).

Přes přesvědčivé výhody Cloud Computingu řada organizací, zejména malých a středních podniků, není ochotna využívat Cloud Computingové služby. Průzkumy naznačují, že důvodem je částečné nepochopení výhod Cloud Computingu a zároveň obavy o bezpečnost informací i zvýšení závislosti na poskytovateli služeb. Všeobecně se ale tvrdí, že malé a střední podniky mají potenciál nejvíce těžit z přechodu do cloudu, protože Cloud Computing umožňuje těmto organizacím přístup k ITC službám, které byly tradičně k dispozici pouze velkým organizacím. Váhání s využitím Cloud Computingových služeb může znevýhodnit tyto organizace a snížit jejich konkurenceschopnost.

Bližší informace naleznete zde.

On line přihláška je k dispozici zde. Přihlášku prosím zašlete nejpozději do 10.12.2013

Na setkání s vámi se těší Česká společnost pro systémovou integraci.


18.11.2013 - Hana Hůrková