Zveme vás na konferenci Metody řízení podnikové informatiky

Česká společnost pro systémovou integraci (ČSSI) a ITSMF společně s partnery konference IBM a ALVAO si Vás dovolují pozvat na konferenci na téma "Metody řízení podnikové informatiky a jejich efekty pro různé druhy organizací", která se koná 17. ledna 2014.

Význam ICT pro efektivní fungování většiny organizací v soukromém i veřejném sektoru je zásadní. S rostoucí komplexitou informačních systémů a s rostoucím počtem variant vývoje a provozu IS/ICT (interní provoz, IaaS, PaaS, SaaS atd.) roste ale i složitost řízení informatiky dané organizace. Metodiky a standardy pro řízení podnikové informatiky (COBIT, ITIL, ISO 20000, TOGAF a další) se snaží na tyto skutečnosti reagovat.

Konference se zaměří na poslední vývoj těchto metodik a standardů a na to, jak nastavit systém řízení IT organizace tak, aby vyhovoval specifickým podmínkám organizace, resp. státu

Konference Metody řízení podnikové informatiky a jejich efekty pro různé druhy organizací se uskuteční dne 17. ledna 2014 od 9:00 do 16:00 hodin, na VŠE v Praze, nám. W. Churchilla 4, Praha 3, Žižkov.

Odborným garantem konference je prof. Ing. Jiří Voříšek, CSc., prezident České společnosti pro systémovou integraci.

Bližší informace naleznete zde.

On line přihláška je k dispozici na této adrese. Přihlášku prosím zašlete nejpozději do 15. ledna 2014

Na setkání s vámi se těší Česká společnost pro systémovou integraci.


03.01.2014 - Hana Hůrková