Zveme vás na seminář Oracle BI – analytický a manažerský nástroj

Společnost Algotech ve spolupráci se společností Oracle Czech si Vás dovolují pozvat na odborný seminář "Oracle Business Intelligence – analytický a manažerský nástroj", který se uskuteční ve čtvrtek 6. března 2014 od 9.00 do 12.30 v Clarion Congress Hotelu, Jeremenkova 36, Olomouc.

V každé společnosti jsou sledovány vybrané výkonnostní ukazatele, jako je například celková profitabilita společnosti, doba od přijetí objednávky k expedici zakázky, doba obratu pohledávek a řada dalších. Potřebujete mít k dispozici hodnověrné údaje, abyste je mohli interpretovat a rozpoznávat trendy vítané i nevítané. Shánění údajů pro takové analýzy obvykle představuje činnost pracnou, namáhavou, zabírající čas a nedoceněnou. S jeho pomocí můžete Vy i Vaši kolegové sami, bez závislosti na IT odbornících, upravovat stávající reporty či vytvářet zcela nové, a to ze všech dat ve Vaší společnosti. Máte všechny reporty na jednom místě, v jednom prostředí a v okamžiku, kdy je potřebujete. Získáte údaje, které Vám pomohou analyzovat, v čem a proč jste úspěšní či neúspěšní. Můžete mít přístup ke svým reportům i pomocí tzv. mobilních zařízení. Uvidíte zajímavé údaje, ukazatele a další informace na mapových podkladech a můžete využívat o vícejazyčného prostředí.

Během semináře budete mít dokonce možnost si tento systém sami vyzkoušet. Na tento seminář si prosím přineste vlastní notebook.

Další informace najdete zde.

Program semináře
(Klikněte na obrázek pro zvětšení)

Svou účast prosím potvrďte na e-mail: mkoutnikova@algotech.cz do 4. 2. 2014.

Na setkání s Vámi se těší společnosti Algotech a Oracle Czech.


27.02.2014 - Alexandr Pomazal