Infor uzavřel partnerství se společností S&T na Infor M3 v ČR

Praha - 26. března 2014 - Infor, přední poskytovatel podnikového aplikačního softwaru s více než 70 000 zákazníky, oznámil uzavření partnerství se společností S&T na českém a slovenském trhu v oblasti dodávek řešení Infor M3. Jedná se o rozšíření partnerství mezi oběma firmami, S&T CZ je dlouhodobým partnerem Infor v oblasti řešení Infor MAX+.

Infor M3 je komplexní sada aplikací zaměřených na podniky, které potřebují spravovat fyzický majetek a zásoby. Více než 30 let pomáhá Infor M3 společnostem z nejrůznějších výrobních a distribučních odvětví podporovat všechny klíčové podnikové procesy.

Společnost S&T CZ nyní zajišťuje veškeré aktivity týkající se řešení Infor M3, včetně dodávek řešení Infor M3, poradenství, podpory a dalších služeb. S&T má k dispozici početný a zkušený tým konzultantů zaměřený na řešení Infor M3 a další produkty Infor.

Řešení Infor M3 pokrývá potřeby společností z celé řady výrobních odvětví včetně potravinářského průmyslu, strojírenství, chemického průmyslu, oděvního průmyslu a dalších. K jeho zákazníkům patří v České republice například Elektrizace železnic Praha, Faurecia, Kovolit, OTK Group, OLMA, Okula Nýrsko, Sandvik a řada dalších.

"Nové partnerství se společností Infor na řešení Infor M3 nám umožní rozšířit nabídku ERP řešení na českém trhu," řekl Miroslav Bečka, obchodní ředitel S&T CZ. "Existující zákaznická základna produktu Infor M3 věří a my jsme pevně přesvědčeni, že s naším zkušeným týmem rozprostřeným po celé České republice budeme schopni poskytovat veškerou potřebnou podporu."

"Infor M3 je řešení, které již tradičně patří na český trh a je zde úspěšně využíváno celou řadou společností," řekla Monika Vitásková, manažerka pro nepřímý prodej Infor Česká republika. "Podpora tohoto řešení ze strany společnosti S&T je dobrou zprávou pro zákazníky, kteří tímto získávají přístup k hlubokému know-how a k profesionálním odborníkům s dlouholetou praxí na českém ERP trhu."

O společnosti S&T CZ

S&T CZ je jedním z deseti největších systémových integrátorů v České republice. Společnost je součástí nadnárodní skupiny S&T AG, předního evropského dodavatele IT řešení a služeb, zastoupeného v 19 evropských státech. S&T CZ v Česku disponuje týmem 230 odborníků a má pobočky v osmi městech: v Praze, Brně, Liberci, Plzni, Českých Budějovicích, Pardubicích, Olomouci a Ostravě. Do tuzemské skupiny S&T patří ještě dodavatel lékařské techniky S&T Plus. Centrála nadnárodní skupiny S&T sídlí v Rakousku.

S&T CZ navrhuje, dodává a provozuje informační systémy a poskytuje řešení a služby v oblasti informačních technologií. Zaměřuje se zejména na výrobní podniky a utility, finanční instituce, obchodní organizace a veřejnou správu. K dlouhodobým klíčovým zákazníkům společnosti patří například Škoda Auto, Komerční banka, Česká spořitelna, Citibank, RWE, PricewaterhouseCoopers, MPSV ČR, MMR ČR a další.

O společnosti Infor

Infor zásadně mění způsob sdílení a využívání podnikových informací, a pomáhá tak více než 70 000 zákazníkům ve 194 zemích zefektivňovat podnikání, řídit obchodní růst a rychle se přizpůsobovat změnám v oblasti obchodní poptávky. Infor nabízí odvětvově-specifické aplikace a sady vyznačující se rychlostí a inovativním, uživatelsky zaměřeným designem, který je jednoduchý, přehledný a elegantní. Infor poskytuje flexibilní způsoby nasazení softwaru, které nabízejí nejrůznější možnosti jeho provozování, včetně cloudu, on-premise či hybridního modelu.

Zákazníky společnosti Infor je:


26.03.2014 - Tanja Hossfeld