Oracle OpenWorld 2004 bude zahájen v Londýně

Oracle OpenWorld je konference a výstava společnosti Oracle pro rozhodující představitele firem, manažery IT i ostatních oblastí byznysu a uživatele. Letošní akce budou zaměřeny na dvě hlavní větve podnikání společnosti Oracle, tedy informační technologie a podnikové aplikace.

Londýn, 18. srpna 2004 - Registrace na sérii výstav a konferencí Oracle OpenWorld 2004, zaměřených na technologie a aplikační řešení, jsou již v plném proudu. Budou se konat 6. - 8. září v ExCeL Centre v londýnské čtvrti Docklands, 22. - 24. září v Amsterdam RAI v Amsterdamu a 28. - 30. září ve Fiera Milano Congressi v Miláně.

Ústředním tématem třídenních akcí bude nutnost integrace a úloha informační architektury při její realizaci. V průběhu konferencí bude prezentována technologie Oracle 10g včetně funkcí gridu a aplikační software Oracle E-Business Suite.

"Oracle v Evropě, na Středním východě a v Africe zaznamenal svůj dosud nejlepší rok," řekl Sergio Giacoletto, výkonný viceprezident společnosti Oracle EMEA. "Naše řada podnikových řešení vyhovuje potřebám velkých podniků i menších firem, které jsou základem mnoha národních ekonomik. Na konferencích OpenWorld se sejdou jedny z nejvýznamnějších osobností světa byznysu a budou hovořit o posledním vývoji v oblastech integrace, výpočetních sítí a rádiové identifikace."

Na konferencích vystoupí přední odborníci z odvětví, strategičtí partneři a vizionáří společnosti Oracle. Ve svých vystoupeních se budou zabývat tím, jak výpočetní sítě a podnikové aplikace mohou pomoci evropským firmám podstatně zkvalitnit správu informací a snížit náklady na provoz a informační technologie.

Jako řečníci vystoupí prezident společnosti Oracle Charles Phillips, předseda představenstva společnosti Oracle Jeff Henley a špičkoví manažeři společností Cap Gemini, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, Intel, Network Appliance a Sun. Největší pozornost bude věnována školení, a proto je naplánováno přes 100 seminářů pro různá odvětví a oblasti podnikání. Témata seminářů se budou věnovat například analýze obchodních informací, řízení vztahů se zákazníky nebo řízení dodavatelského řetězce. Ve výstavní části budou prezentovány produkty a služby více než 60 dodavatelů. Rozsáhlý prostor Oracle DEMOgrounds nabídne možnost prakticky si vyzkoušet produkty a služby Oracle. Zároveň zde návštěvníci budou mít příležitost promluvit si s lidmi, kteří vyvíjejí, navrhují a implementují řešení Oracle.

Vůbec poprvé v oblasti EMEA se v rámci konference Oracle OpenWorld London koná ISV Forum programu Oracle PartnerNetwork. Na setkání více než 500 delegátů se existující i potenciální ISV partneři seznámí s možnostmi urychlení vývoje průmyslových řešení, jednodušší integrace a vývoje řešení založených na produktech Oracle.

"Oracle OpenWorld není jen o softwaru, školení, spolupráci a vzdělávání," řekl Sergio Giacoletto. "Smyslem této série konferencí je pomoci našim zákazníkům poučit se z úspěchů ostatních. Proto zde o nejlepších postupech budou hovořit vedoucí osobnosti průmyslu."

Online registrace na Oracle OpenWorld je k dispozici na adrese:

http://www.oracle.com/openworld/london/registration
http://www.oracle.com/openworld/amsterdam/registration
http://www.oracle.com/openworld/milan/registration

Pro bližší informace můžete využít následující kontakty:

Marta Lipovská
Oracle Czech, s.r.o.
+420 221 438 133
marta.lipovska@oracle.com


Michal Srba
Virklis Agency
+420 241 742 675
michal.srba@virklis.cz

18.08.2004 - Marta Lipovská