CCV Informační systémy zakládá novou divizi

Tuzemská společnost CCV Informační systémy zakládá novou divizi Inovace a mobilní řešení. Jejím ředitelem se stal Václav Kameníček, který doposud zastával pozici marketingového manažera divize eBusiness.

Nově založená divize Inovace a mobilní řešení je zaměřena na vytváření nových produktů, rozvoj stávajících služeb a jejich zasazení do produktového portfolia společnosti. Do její působnosti přechází také tvorba a rozvoj mobilních aplikací. "IT služby se neustále vyvíjejí, proto je pro nás velmi důležité reagovat na požadavky a přání zákazníků a přicházet s novými možnostmi," komentuje vznik divize její ředitel Václav Kameníček, a dodává: "Příkladem může být nová služba Instantní sklad, díky které jsme schopni za velmi příznivých podmínek menším a středním firmám dopřát některé výhody dostupné dosud jen ve velmi robustních systémech pro řízení skladů."

O společnosti CCV Informační systémy

CCV Informační systémy působí na trhu od roku 1992. Patří k významným hráčům domácí scény oboru informačních systémů. Sídlí v Brně (divize CCV Business Solutions a CCV eGovernment) s dalšími pobočkami v Opavě (divize CCV eBusiness) a na Slovensku v Kysuckém Novém Meste (CCV Informačné systémy). Poskytuje komplexní dodávky ve vývoji logistických řešení, implementaci WMS systémů (CCV Řízený sklad) a podnikových informačních systémů (Microsoft Dynamics). Specializuje se na řešení pro elektronickou fakturaci, důvěryhodnou archivaci, elektronickou výměnu dat EDI (konsolidační centrum Orion) a bezpapírový oběh obchodních dokladů. Dále vyvíjí speciální řešení (registry, portály) pro státní správu.


21.08.2014 - Václav Kotyk