Odborná konference KARAT Živě

Dovolte, abychom vás pozvali na první ročník odborné konference KARAT Živě, která se bude ve čtvrtek, 23. září 2004, v příjemném prostředí Hotelu Čertousy v Praze.

Konferenci KARAT Živě pořádá společnost I.F.T. PROGRES, a. s. - výrobce a dodavatel informačního systému KARAT. Záměrem konference je představit informační systém KARAT prostřednictvím zástupců klientů, kteří se podělí o své poznatky a zkušenosti s implementací IS KARAT a s provozem IS KARAT v praxi. Prezentované případové studie budou zaměřeny na oblasti obchodu, výroby, služeb a zakázkového řešení.

Se svými prezentacemi vystoupí zástupci společnosti:

Konference je určena pro vedoucí pracovníky, manažery, odbornou veřejnost v oblasti IT a média. Součástí programu je i obecné představení informačního systému KARAT a popsání průběhu implementace IS KARAT, včetně zmapování vlivů působících na implementaci informačních systémů.

Mediálními partnery jsou časopisy Connect, Computer, Ebiz a IT Systems.

Pro více informací, prosím, kontaktujte:

Ladislava Kosíková
Marketing Manager
I.F.T. PROGRES
ladislavak@iftprogres.cz
Tel.: 581 737 116
Mobil: 602 566 570

O společnosti I.F.T. PROGRES, a. s.

Společnost I.F.T. PROGRES je významným výrobcem a dodavatelem komplexních informačních systémů a doprovodných služeb s více jak desetiletými zkušenostmi. Stěžejní činností I.F.T. PROGRES je vývoj, implementace a správa informačních systémů. Základem současné nabídky jsou dva typy kompletního programového vybavení - informační systémy KARAT a ISO, jejichž společným rysem je uživatelská přívětivost, otevřenost a modularita.

O informačním systému KARAT

Informační systém KARAT je komplexní podnikový informační sytém využívající technologii Client/Server, určený pro řízení středních a velkých obchodních a výrobních organizací. Systém je vyvíjen s důrazem na otevřenost a je portován na databázové stroje Sybase ASA, Sybase ASE a Microsoft SQL a pracuje pod operačními systémy Microsoft, UNIX a Linux.


19.08.2004 - Ladislava Kosíková