Zveme vás na konferenci Bezpečnost IT 2005

Dovolte, abychom vás jménem společnosti Gartner pozvali na konferenci Bezpečnost IT 2005. Konference se koná 14. - 15. září 2005, v Londýně, v hotelu Royal Lancaster.

Bezpečnost IT zůstává prioritou šéfů informatiky. Útoky z internetu, technologické inovace a způsob podnikání čerpají finance z rozpočtu IT. Firmy čelí novým hrozbám i tlaku na udržení určité úrovně bezpečí, aniž by došlo ke snížení produktivity práce.

Gartner zkoumá faktory pořízení, implementace, měření a řízení úspěšných bezpečnostních opatření. Na konferenci zazní tato klíčová témata:

  1. Řízení podniku, řízení rizik, dodržování předpisů (GRC)
  2. Organizace pro bezpečnost IT ("CISO")
  3. Bezpečnost webových služeb
  4. Procesy a produkty řízení přístupu
  5. Ověření identity
  6. Procesy a produkty pro prevenci proniknutí do sítě
  7. Procesy a produkty řízení přístupu do sítí
  8. Procesy a produkty pro řízení rizik
  9. Secure email boundary solutions
  10. Řízené bezpečnostní služby
  11. Bezpečnostní rizika outsourcingu

Na summitu bude k vidění 20 prezentací, nejnovějších výzkumů a řada doporučení od 14 analytiků Gartner. Hlavními tématy bude IT bezpečnostní strategie, vývoj trhů a best practices. Na konferenci vystoupí zajímaví hosté a budou představeny případové studie. Celé znění programu naleznete zde.

V případě zájmu o registraci prosím kontaktujte paní Janu Zámečníkovou, a to na telefonu + 420 603 548 731, nebo prostřednictvím e-mailu: jzamecnikova@gartner.cz.


22.07.2005 - Jana Zámečníková