Zveme vás na 1. odbornou konferenci ProPERMIS

Srdečně zveme Vás všechny, kteří se zajímáte o moderní řešení pro řízení lidských zdrojů, na 1. odbornou konferenci ProPERMIS. Ačkoliv je personální a mzdový systém PERMIS poměrně novým produktem (na český trh byl uveden teprve před dvěma lety), získal si již velké množství příznivců. A právě na konferenci ProPERMIS se dozvíte, proč a kdo používá software PERMIS, jaké zkušenosti s ním mají současní uživatelé a co nového se pro ně ještě chystá.

1. odbornou konferenci ProPERMIS pořádají společnosti ALTEC a SYNERGIT. Jde o konferenci určenou nejenom pro stávající uživatele produktu PERMIS, ale i pro všechny další zájemce o moderní řešení pro řízení lidských zdrojů. V programu konference jsou zařazeny praktické ukázky, vzájemná výměna zkušeností uživatelů i diskuse. Na závěr akce nebude chybět ani slosování připravených dotazníků o zajímavé ceny!


Termín a čas konání konference: úterý, 27. 9. 2005 od 9 do 15 hodin
Místo konání: Penzion za vodou ve Dvoře Králové nad Labem (areál firmy ALTEC)
Akce je určena pro: stávající uživatele produktu PERMIS i pro všechny zájemce o toto řešení

Více informací včetně podmínek registrace nalzenete na stránkách www.altec.cz.


Program konference

Workshop pro nové zákazníky a uživatele PaM

Workshop pro uživatele PERMIS

O společnosti ALTEC

Akciová společnost ALTEC působí na trhu s informačními technologiemi od roku 1991 a patří mezi přední systémové integrátory v České republice. K dnešnímu dni zaměstnává ALTEC ve 2 pobočkách přes 60 pracovníků, z nichž řada patří k významným odborníkům ve svém oboru nejen v České republice, ale i v zahraničí. Realizuje především projekty komplexních podnikových informačních systémů na bázi komponent IFS Aplikací nebo vlastního produktu ALTEC Aplikace. Ve spolupráci se společností SYNERGIT vyvíjí a dodává software pro řízení lidských zdrojů PERMIS, který se skládá z modulů personalistiky, mezd a generátoru sestav.


01.09.2005 - Pavlína Strapková