Registrace a program konference Svět informačních systémů 2006

Dne 10. a 11. dubna proběhne třetí ročník mezinárodní konference Svět informačních systémů 2006, a to opět na půdě Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Následující pozvánka přináší kompletní informace o programu a zahajuje také oficiální online registraci účastníků.

Letošní ročník je doslova nabit vystoupeními špičkových osobností, a to nejen ze strany výrobců a dodavatelů informačních systémů, ale i uživatelů, významných českých výrobních a obchodních společností. Za všechny jmenujme alespoň Martina Bednára, generálního ředitele SAP ČR, Martina Illnera, generálního ředitele Oracle Czech, Patrica Timmermanse (USA), ředitele marketingu SSA Global, nebo Petera Trawnicka (SRN), ředitele Microsoft Business Solutions EMEA. V panelových diskusích můžete vyslechnout názory takových špiček, jakými jsou například Jan Dvořák, předseda představenstva společnosti SIKO Koupelny, Jiří Majer, předseda Dřevozpracujícího družstva Lukavec a Manažer roku 2001, Jan Přerovský, předseda představenstva LCS International nebo František Kostka, generální ředitel Siemens Business Services ČR.

Postupně během března přineseme představení klíčových přednášejících a hostů, s nimiž budeme hovořit v panelových diskusích.

Konference je již tradičně rozdělena do čtyř tématicky zaměřených sekcí. Konkrétně půjde o:

Všechna vystoupení a diskuse v těchto sekcích proběhnou v hlavním sále Academia Centra, Univerzity Tomáše Bati.

Hlavní sál Academia Centra - Svět informačních systémů 2005 (Klikněte na obrázek pro zvětšení)



Na co se můžete těšit?

Podrobný program konference naleznete na těchto stránkách.

Stejně jako v předchozích letech, tak i letos se můžete těšit na doprovodný program v podobě slosování o hodnotné ceny našich partnerů včetně oblíbené SMS soutěže. Samozřejmostí pro účastníky konference se již stala nabídka Wi-Fi připojení k internetu zdarma po celou dobu konání akce, nebude chybět ani simultánní překlad příspěvků zahraničních hostů.

Letošní ročník bude zajímavý také pondělním společenským večerem, který se uskuteční v Kongresovém sále Interhotelu Moskva. Jeho součástí bude opět ochutnávka kvalitních moravských vín. Tentokrát půjde o nabídku z Arcibiskupských sklepů Kroměříž.

Konference se můžete zúčastnit po registraci a zaplacení účastnického poplatku, který činí 2.500 Kč. Členové České společnosti pro systémovou integraci nebo účastníci z akademické sféry přitom platí snížený poplatek ve výši 1.000 Kč, členové Centra pro výzkum informačních systémů a účastníci ze zákaznických organizací (průmyslové a obchodní podniky užívající IS/ICT), pak platí pouhých 500 Kč po dobu konání konference. Poplatek zahrnuje ve všech případech veškeré konferenční materiály včetně sborníku přednášek a stravné po oba dny.

Registrovat se můžete online na těchto stránkách. V případě jakýchkoliv dotazů, problémů či přání nás můžete kontaktovat e-mailem na adrese konference@cvis.cz nebo telefonicky na číslech +420 603 158 743, +420 603 436 718 nebo +420 576 032 510.

Jak se můžete přesvědčit nahlédnutím do programu, konference bude letos skutečně pestrá a zajímavá. Těšíme se, že přijmete naše pozvání a uvidíme se 10. a 11. dubna u nás, na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně.


01.03.2006 - Roman Bobák, Petr Sodomka, Jaromír Habáň