Zveme vás na Gartner Wireless & Mobile Summit

Dovolte, abychom vás pozvali na Gartner Wireless & Mobile Summit 2006, který se koná 3. - 4. dubna v Londýně, v Royal Lancaster Hotel. Na summitu bude k vidění přes 25 prezentací. 12 analytiků Gartner přinese nejnovější poznatky z vývoje bezdrátových a mobilních technologií.

"Je mi líto, ale není ve své kanceláři." Taková omluva je dnes nepřijatelná. "Mobilita je nezbytná pro každou organizaci," uvedl Nick Jones, předseda konference a uznávaný analytik Gartner. Aby firma dokázala maximálně využít potenciál, který bezdrátové a mobilní technologie nabízejí, musí vedení jejího IT oddělení udělat čtyři věci:

  1. Dokonale ovládat základy, což znamená mít přístup ke správným aplikacím, vybrat si nejlepší technologie a správné partnery, vyjednávat dobré kontrakty s operátory a poskytovateli služeb a využívat bezpečná a efektivní mobilní řešení.
  2. Definovat strategii, která zahrnuje porozumění a přípravu na trendy trhu, výběr technologií a partnerů, kteří mají dlouhodobou vizi spolupráce, na odpovídající reakce v turbulentním tržním prostředí.
  3. Být inovativní, což neznamená jen o přístup k e-mailu a základní podporu mobility pracovníků, ale také vyzkoušení nových způsobů využití bezdrátových technologií pro firemní procesy a řízení vztahu se zákazníky.
  4. Profitovat z mobility propojením cílů projektu zabezpečujícího mobilitu firmy s jejími cíli a dosáhnout návratnosti investice.

Všechny čtyři kroky budou nezbytné, ale nelehké vzhledem k neustálým změnám cenových modelů a konsolidace poskytovatelů služeb.

Hlavní témata letošního ročníku konference jsou následující:

Na summitu vystoupí dva exkluzívní hosté:


Rene Obermann, CEO, T-Mobile
Prof. Torsteb J.Gerpott, Telecommunications Management University, Duisburg-Essen

Praktické zkušenosti můžete načerpat z případových studií nebo od vystavujících dodavatelů, kteří budou na summitu předvádět svá řešení. Program setkání naleznete na: www.europe.gartner.com/wireless. Na stejné adrese si můžete také zarezervovat individuální setkání s analytiky Gartner. Počet míst je limitován, proto doporučujeme včasnou rezervaci.

Pokud máte zájem o účast, nabízíme vám registraci zdarma. Bližší informace k pořádané konferenci naleznete na této adrese, případně můžete kontaktovat Ing. Janu Rydziovou, prostřednictvím e-mailu na adrese jrydziova@gartner.cz.

20.03.2006 - Jana Rydziová