Zveme vás na Gartner Outsourcing & IT Services Summit

Dovolte, abychom vás pozvali na Gartner Outsourcing & IT Services Summit 2006, který se koná 24. - 25. dubna v Londýně, v Royal Lancaster Hotel. Na summitu bude představeno přes 30 prezentací a nejnovějších poznatků od 20 analytiků Gartner. Stěžejním tématem prezentací bude analýza kritických faktorů vytvoření multisourcingové strategie, návrh win-win smlouvy a představení nejefektivnějších modelů dodávky služeb.

V příštích pěti letech bude firmy nejvíce trápit otázka, zda outsourcovat nebo ne. Pokud ano, tak s jakým partnerem a jak efektivně využít vložené zdroje. Podle nové studie Gartner se většina organizací zaměřuje na outsourcing jako způsob dosažení krátkodobého snížení nákladů. Pokud ale mají dosahovat viditelných přínosů z outsourcingu i v budoucnu, pak musí změnit svoji strategii. Gartner vidí budoucnost v multisourcingu.

Kromě analytiků Gartner vystoupí na summitu šest hostů. Nebudou chybět ani případové studie od koncových uživatelů a prezentace dodavatelů. Celou agendu k setkání naleznete na stránkách www.europe.gartner.com/outsourcing.

Na setkání budou diskutovány především tyto otázky:

Pokud máte zájem o účast, nabízíme vám registraci zdarma. Bližší informace k pořádané konferenci naleznete na této adrese, na stejné adrese si můžete také zarezervovat individuální setkání s analytiky Gartner. Počet míst je limitován, proto doporučujeme včasnou rezervaci.

Pro bližší informace můžete také kontaktovat Ing. Janu Rydziovou, prostřednictvím e-mailu na adrese jrydziova@gartner.cz.


17.04.2006 - Jana Rydziová