Pozvánka na symposium InterSystems 2006

Dovolte, abychom Vás jménem společnosti InterSystems pozvali na symposium InterSystems 2006 Inovace každý den. Sympózium se koná 19. - 20. června 2006 v Táboře, v hotelu Dvořák.

Termín: 19. - 20. června 2006

Místo konání: Tábor, hotel Dvořák

Po několik let pořádáme setkání informatiků a dalších odborníků, aby se mohli podělit o své názory, zkušenosti a strategie z oblasti technologické i obchodní.

Na českém symposiu InterSystems se setkávají uživatelé, zájemci a příznivci CACHÉ a ENSEMBLE s cílem vyměnit si názory a zkušenosti, hledat řešení v oblasti databázových technologií, vývoji aplikací a integrace. Hlavním záměrem symposia je ukázat teoretické novinky a zajímavosti produktů InterSystems, ale také případové studie aplikačních partnerů, zaměřené na praktické zkušenosti a řešení reálné praxe.

Celý tým společnosti InterSystems se každoročně snaží, abyste byli spokojeni nejenom s odbornou kvalitou přednášek a prezentací symposia, ale i s prostředím, ve kterém se budete během přednášek a mezi nimi pohybovat. Letošní symposium jsme proto umístili do starobylého města Tábor na řece Lužnici, do hotelu Dvořák**** (více o hotelu i městě).

Pro účastníky symposia, jsme připravili řadu výrazných slev.

Konferenční poplatek se slevou 30% při registraci do 19.5.2006

Zaregistrujte se hned: zde.

Ubytování v hotelu Dvořák si můžete on-line objednat se slevou 45%: zde.

V těchto dnech pracujeme na programu symposia. Přednášky k technologickým tématům jsou doplňovány o zkušenosti aplikačních partnerů a uživatelů databází a informačních systémů. Uvítáme představení Vašich nových aplikací či integračních projektů. Registrace Vaší prezentace: zde.

Těšíme se na inspirativní a příjemné setkání s Vámi
Za kolektiv InterSystems B.V

Iveta Přidalová
Marketing
Email: iveta.pridalova@InterSystems.com


10.05.2006 - Iveta Přidalová