Zveme vás na soutěž Účetní roku 2006

Dovolte, abychom Vás jménem organizátora, společnosti Cígler Software, pozvali na soutěž Účetní roku 2006. Soutěž je určena všem občanům České republiky starším 18 let, kteří ovládají účetnictví, bez ohledu na dosažené vzdělání, profesní postavení nebo používaný ekonomický systém. Vítěz soutěže získá osobní vůz Chevrolet Spark.

Finále již třetího ročníku soutěže, ze kterého vzejde nejlepší účetní ČR za rok 2006, se odehraje na mezinárodním veletrhu Invex 2006. Na stánku společnosti Cígler Software, v pavilonu "V", budou vyhlášeny výsledky a předány ceny. Vítěz soutěže obdrží titul "Účetní roku 2006" a vůz Chevrolet Spark, na druhého nejlepšího čeká robotický vysavač Roomba a na třetího přenosný DVD/TV přehrávač.

Organizátorem soutěže je akciová společnost Cígler Software, přední český výrobce ekonomických systémů. Odborné garance se ujala komora certifikovaných účetních. Akce se zúčastní i řada významných partnerů - veletrhy Invex a Digitex, společnost Microsoft, Radan Kožušník - Autocentrum Hulváky, AtraNet a ACCA (The Association of Chartered Certified Accountants). Uvedené subjekty si společně kladou za cíl pozvednout v Česku stále ještě poněkud opomíjenou profesi účetních, která patří ve vyspělých ekonomikách k jedné z nejprestižnějších.

První dvě kola soutěže se odehrávají formou on-line testů na internetových stránkách www.ucetniroku.cz. Sto finalistů se pak osobně utká v testech přímo na veletrhu Invex 2006, ve středu 11. října dopoledne, a toho dne budou na slavnostním večeru vyhlášeny výsledky a předány ceny.

Letošní novinkou je doplňková soutěž o absolutně nejlepší soutěžící z řad uživatelů ekonomických systémů společností J.K.R., LCS International a Aktis. Vítězové získají hodnotné ceny v podobě 19" LCD monitoru, videokamery Panasonic a navigačního systému TomTom ONE s mapami ČR, SR, Polska a Maďarska.

Vstup do soutěže trvá pro všechny zájemce do 25. září 2006, kteří se mohou přihlásit na stránkách akce www.ucetniroku.cz.


13.09.2006 - Tomáš Bobek