Představení doprovodného programu Databázového světa 2006

Příští čtvrtek se ve Zlíně uskuteční již čtvrtý ročník nejvýznamnější databázové konference v České republice - Databázový svět 2006. Během následujícího týdne vás na portálu Databázový svět blíže seznámíme s jednotlivými přednáškami. Dnes představíme doprovodný program konference, v jehož rámci můžete získat mj. jako hodnotnou cenu herní konzoli Xbox360.

Ve spolupráci se společností Microsoft jsme pro vás připravili doprovodný program, který poskytne účastníkům konference zcela nový rozměr získaných informací. Vedle teoretických znalostí si tentokrát každý účastník může odnést i praktické zkušenosti získané v rámci speciálního hands-on-labu (HOL), tématicky zaměřeného na analytické zpracování dat.

Jeden z účastníků může získat i speciální cenu, herní konzoli nové generace, Xbox360. Výhercem se stane člověk, který se rozhodne projít připraveným HOL, na základě získaných informací správně odpoví na několik tématických otázek v online testu a při losování správných odpovědí na konci programu bude přítomen v sále.

Pro každého účastníka HOL je navíc připraven malý dárek v podobě kupónu na odborné školení.

Stejně jako v předchozích letech, ani tentokrát nebude chybět SMS soutěž, kterou zajištuje společnost KONZULTA Brno. Pro výherce v této slosovatelné soutěži připravili zajímavé ceny, jak pořadatelé konference, tak její partneři. Wi-Fi připojení pro účastníky zdarma tentokrát zajistí pořadatel, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.

Jak vidíte, program bude pestrý a důležitou informací je i fakt, že také letos bude vstup na konferenci ZCELA ZDARMA včetně oběda a občerstvení, a to díky partnerům konference, jimiž letos jsou společnosti IBM, Microsoft, Oracle, InterSystems, ABRA Software, LCS International a Vema. Podmínkou je tedy jen a pouze REGISTRACE. Budete-li mít jakékoli problémy s registračním formulářem, kontaktujte nás, prosím, na adrese dbs2006reg@dbsvet.cz.

Bližší informace k obsahu přednášek získáte během příštího týdne na portálu Databázový svět.


24.11.2006 - Marek Kocan, Hana Klčová