Zveme vás na seminář Helios Orange Agro

Partnerský seminář s názvem "Rozšiřte své podnikání - Helios Orange Agro" bude pořádat společnost LCS International společně s partnerskou společnosti INMEDIAS, u příležitosti uvedení na trh specializovaného řešení pro oblast řízení zemědělské prvovýroby.

Seminář je určen pro všechny společnosti i pro samostatné odborníky, kteří poskytují služby v sektoru zemědělské prvovýroby. V průběhu semináře budou jeho účastníci seznámeni jak s přínosy, které specializované řešení přináší zemědělským společnostem, tak i s možnostmi spolupráce a podmínkami případného partnerství.

Seminář se uskuteční dne 7. března 2007, od 9:00 do 15:00 hod., v prostorách hotelu Vaníček, Chocerady 250, Okres Benešov.

Více informací o semináři je možno získat na www.helios.eu/zemedelci, kde je možné se také zaregistrovat. Bezplatnou účast je možno potvrdit i prostřednictvím e-mailové adresy monika.usiakova@helios.eu, případně telefonu 244 104 111, u slečny Moniky Ušiakové.

Uzávěrka přihlášek je 2. března 2007.

O společnosti LCS

Společnost LCS je nejvýznamnějším českým producentem podnikových aplikací (ERP). Zabývá se vývojem, implementací a podporou specializovaných informačních systémů pro výrobu, služby a obchod. Produkty společnost LCS - podnikové informační systémy Helios Red, Helios Orange a Helios Green - pokrývají nejširší spektrum potřeb podniků. Všechny systémy jsou doplněné širokou nabídkou služeb a partnerských programů. V současnosti společnost zaměstnává téměř 200 pracovníků. Obrat společnosti LCS za fiskální rok 2005-2006 (18 měsíců) činil 325 mil. Kč. Společnost LCS je od roku 2006 držitelem certifikátu kvality ISO 9001:2000. Bližší informace lze nalézt na www.helios.eu


08.02.2007 - Hana Janišová