Zveme vás na 10. odbornou konferenci KARAT Open

Akciová společnost KARAT Software, výrobce komplexního podnikového informačního systému KARAT, pořádá již 10. ročník odborné konference KARAT Open 2007, a to ve čtvrtek 26. dubna v Hotelu Imperial Ostrava a následně ve čtvrtek 10. května v TOP HOTELU Praha.

Konference je určena manažerům, IT odborníkům i uživatelům středních a velkých společností, které uvažují či plánují v blízké i vzdálenější pořízení informačního systému. Svým zaměřením je rovněž vhodná i pro IT odbornou veřejnost a média.

Cílem konference je seznámit účastníky se specifickými vlastnostmi komplexního informačního systému KARAT, určeného pro řízení středních a velkých společností podnikajících v oblasti výroby, obchodu nebo služeb. Předvedeme Vám na praktickém příkladu jak rychle a snadno může přímo uživatel upravit potřebné části informačního systému KARAT vlastními silami. Budete mít příležitost s uživateli informačního systému KARAT diskutovat přínosy, případně i zápory jeho užívání.

Dozvíte se také, s jakými nároky na klienta je spojena implementace informačního systému ve firmě, v podobě reálné případové studie. Prostřednictvím zástupce HVB Bank získáte informace a návod postupu pro financování informačního systému pro Vaši firmu z prostředků Evropské unie.

O tom, jaká podnikatelská rizika souvisejí s implementací a využíváním podnikových informačních systémů, se můžete dozvědět z přednášky Ing. Petra Sodomky, Ph.D., předsedy Centra pro výzkum informačních systémů (CVIS) při Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně.

Máte-li zájem se konference zúčastnit, vyplňte, prosím, registrační formulář uložený na adrese www.karatsoftware.com.

Vstup na konferenci je zdarma.

O informačním systému KARAT

Informační systém KARAT je komplexní řešení využívající technologii Client/Server, určený pro řízení středních a velkých obchodních a výrobních organizací. Systém je vyvíjen s důrazem na otevřenost. Je portován na databázové stroje Sybase ASA, Sybase ASE a Microsoft SQL a pracuje pod operačními systémy Microsoft, LINUX a UNIX.

Mediálními partnery konference jsou časopisy EKONOM, Biz, Connect!, Computer, Business World, ComputerWorld a IT Systems.


14.04.2007 - Romana Nitková