Pokročilá výroba a plánování v informačním systému KARAT

Zvažujete inovaci informačního systému a kladete si otázku: Co přinese přechod na nový systém? Možná se obáváte výběru správného řešení a dodavatele, procesu zavádění, zda a kdy se podaří dosáhnout plánované cíle. Pro manažery výrobních podniků, které zajímají uvedená témata je určen odborný seminář, který se koná v úterý 19. června ve Zlíně.

Na semináři se seznámíte s pokročilou výrobou a plánováním typu APS, kterou systém KARAT nově disponuje. Uvidíte praktické ukázky měření výkonnosti podnikových procesů a možnosti podpory procesního řízení v systému KARAT. Zástupci výrobních firem se s Vámi podělí o zkušenosti z implementace a co jim systém KARAT přinesl.

Podnikatelská rizika při implementaci a užívání informačních systémů je velmi aktuální téma, s nimž vás seznámí ve své přednášce doc. Ing. Petr Sodomka, Ph.D., předseda Centra pro výzkum informačních systémů (CVIS) - odborné sekce při České společnosti pro systémovou integraci (ČSSI).

Společnost NWT Computer ve spolupráci s IBM pro Vás připravila zajímavé technické a cenové řešení KARAT na Blade technologii IBM.

V případě Vašeho zájmu o účast na semináři, prosíme, kontaktujte nejpozději do 14.6.2007 pana Jiřího Krejsu ze společnosti NWT Computer (Tel.: 724 257 479, e-mail: jiri.krejsa@nwt.cz).

O informačním systému KARAT

Informační systém KARAT je komplexní informační sytém využívající technologii Client/Server, určený pro řízení středních a velkých obchodních a výrobních organizací. Systém je vyvíjen s důrazem na otevřenost. Je portován na databázové stroje Sybase ASA, Sybase ASE a Microsoft SQL a pracuje pod operačními systémy Microsoft a UNIX. Více informací na www.karatsoftware.com.


11.06.2007 - Romana Nitková