Zveme vás na seminář Správné CRM = správně řízené vztahy

Společnost LLP Prague si vás dovoluje pozvat na seminář nazvaný Správné CRM = správně řízené vztahy. Na semináři bude představeno CRM řešení Pivotal a jeho moduly pro obchod, marketing, servis a partner management. Na praktických ukázkách budou prezentovány možnosti a přínosy mezinárodně uznávaného CRM řešení Pivotal, které mohou i vás inspirovat při hledání vhodného řešení pro řízení vztahů nejen se zákazníky, ale také s partnery.

Řízení vztahů se zákazníky (CRM) není ani módní trend, ani nafouklá bublina. Nevěříte? Zkuste si tedy odpovědět na tři následující otázky:

  1. Máte jednotnou databázi, která slouží ke správě zákaznických dat a následné práci s nimi?
  2. Umíte vyhodnotit výnosnost marketingových kampaní?
  3. Má Vaše servisní oddělení dokonalý přehled o všech zakázkách u jednotlivých zákazníků?

Pokud jste alespoň na jednu otázku odpověděli NE, je seminář určený právě Vám. Seminář se koná v sídle IBM ČR, V Parku 2294/4, Praha 4 – Chodov. Součástí programu je i prezentace IBM řešení.

Program semináře je následující:

Účast na semináři je zdarma, ale kapacita sálu je omezená. Proto se, prosím, registrujte nejpozději do 9. 7. 2007, a to emailem na adresu natalie.ruzickova@llpgroup.com.

Registrovaní účastníci obdrží tištěné materiály a bude pro ně zajištěno občerstvení. Přihlášky budou akceptovány dle pořadí příchodu. Přijetí přihlášky bude potvrzováno.

Těšíme se na setkání s Vámi!


20.06.2007 - Natálie Růžičková