Zveme vás na konferenci Budování firemní kultury ve znalostní organizaci

Česká manažerská asociace a Svaz průmyslu a dopravy ČR vás srdečně zvou na 3. celostátní konferenci pod názvem Budování firemní kultury ve znalostní organizaci.

Zatímco optimalizaci výkonu všech činností organizace a jejich správné strategické orientaci věnuje vedení jakékoliv organizace mimořádnou pozornost, ovlivňování stavu firemní kultury často nepatří mezi priority jejích manažerů. Důvodem této situace je mj. i to, že firemní kultura je těžko definovatelný fenomén, který specifikuje kvalitu sociálního klimatu uvnitř organizace. Na konferenci proto budou představeny metodické přístupy a praktické zkušenosti z toho jak tento fenomén, který oslovuje spíše pocity než racionální úvahy jedince, vhodně ovlivnit a efektivně využít k dalšímu rozvoji organizace.

Konference se uskuteční 13. září 2007 v Hotelu Olympik Praha, ul. Sokolovská 138, 186 00 Praha 8.

Konference je určena pro představitele managementu firem a organizací, pro pracovníky státní správy a regionální samosprávy, pro pracovníky právních oddělení firem a pro pracovníky státní a veřejné správy, zabývající se podnikáním a pro učitele a studenty vysokých škol.

Na konferenci vystoupí:

Program konference:

Další informace včetně pozvánky a přihlášky můžete najít zde. V případě zájmu nás kontaktujte na telefonu 241 431 626 nebo e-mailem na msf@msf.cz.

Na setkání s Vámi se těší organizační výbor konference.


30.07.2007 - Rastislav Lukovič