Zveme vás na školení Tvorba scénářů řešení s Ensemble

Společnost InterSystems vás zve na školení s názvem Tvorba scénářů řešení s Ensemble, který se bude konat 3. - 7. 9. 2007 v Praze.

Cílem školení "Tvorba scénářů řešení s Ensemble" je přinést nové poznatky, jak využít celé spektrum funkcí Ensemble při tvorbě řešení integračních úloh. Účastníci kursu se detailně seznámí s jednotlivými komponentami Ensemble a způsobem jejich využití pro integraci a tvorbu kompozitních aplikací. V rámci kursu si účastníci jednak vytvoří vzorový projekt pod vedením lektora a souběžně též vlastní projekt buď samostatně nebo ve skupinách. Projekty jsou navrženy tak, aby jednoduchou a srozumitelnou formou pokryly všechny základní aspekty tvorby integračních řešení, počínaje modelováním podnikových procesů pomocí BPML jazyka přes implementaci služeb Ensemble a interakce s aplikacemi třetích stran po tvorbu nástrojů pro monitorování celého řešení.

Součástí kursu je volitelný 1 den, který je předřazen vlastnímu školení a je věnován technologii Caché, seznámení s objekty Caché, skriptovacími jazyky ObjectScript a Basic a dalšími technologiemi potřebnými pro zvládnutí cvičení v průběhu následujícího 4denního školení Ensemble.

Školení trvá 4 dny + 1 volitelný den. Proběhne ve dnech 3. - 7. 9. 2007 (9:00 do 17:00),v Privátním klubu MAT, Karlovo nám. 9, Praha 2.
Přednášet budou Daniel Kutáč – Senior Sales Engineer a Štefan Havlíček - Sales Engineer.
Cena za toto školení je 45.000 Kč na účastníka.

Požadavky na zvládnutí znalostí:

Zkušenosti s programováním - Bezpodmínečně nutné
ObjectScript nebo VB Script - Nutné
Objektově orientované modelování a programování - Bezpodmínečně nutné
HTML - Vhodné
SQL - Vhodné

Agenda

Potvrďte prosím svou účast nejpozději do 27.8.2007 zde.

11.08.2007 - Iveta Přidalová