Modelování, simulace, optimalizace v informačním systému AROP

Druhý díl seriálu Informační systémy pro české podniky věnujeme představení speciálního informačního systému AROP, jehož doménou je dynamické plánování a řízení výroby. Zaměříme se především na popis unikátního řídícího konceptu Modelování, Simulace, Optimalizace, který je pro tento systém typický. Na několika příkladech si vysvětlíme hlavní principy plánování výroby včetně problematiky sledovatelnosti produktů, řízení jakosti a kooperací.

O seriálu Informační systémy pro české podniky

Cílem našeho seriálu je nabídnout čtenářům – manažerům, potenciálním uživatelům – hodnotnou informaci o možnostech moderních informačních systémů a dílčích IT řešení, která jsou nabízena na českém a slovenském trhu. Jednotlivé díly budou vznikat na základě osobní prezentace daného řešení dodavatelskou společností, dotazování k této prezentaci týmem CVIS a konfrontace se stávajícími uživatelskými organizacemi. Rozhodující pro uveřejnění tedy bude kvalita informací, nikoliv kvantita mnoha nepřesných údajů, jak tomu často v odborných periodicích bývá.

Každý produkt bude možné po určité době aktualizovat a doplňovat odkazy na případové studie či jiné důležité související články.

Přihlašovat vaše produkty k prezentaci a seznámit se s podmínkami zpracování a uveřejnění můžete na e-mailové adrese info@cvis.cz.


23.08.2007 - Hana Klčová